2777
2789
عنوان

عکس خلط گلوی دخترم مامانا کمک

1655 بازدید | 34 پست

دخترم۵ماهشه گلوش همش خلطیه چیکار کنم تو خواب همش اذیت میشه و میپره باید برش گردونم خلطارو خارج کنه تا بتونه بخوابه خلطای بی رنگ و کش دار و لجز

حتی توی گریه کردن قل قل میکنه بس خلطیه گلوش دبگه دارم دیوونه میشم توروخدا راه حل بدید بچم خیلی اذیت میشه  

کاش عکسو نمیذاشتی

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زیاده 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

شاید امیکرون گرفته که تا این حد خلط میاد

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

اینا شیره ک ریفلاکس کرده مونده تو گلوش 

هرررربار ک شیر میدی اروقشو بگیر بعدم پنج دقه سرپا نگهش دار ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌حتتتما 

متخصص هم ببر شاید ریفلاکسش با سوزش مری هم باشه بچه اذیت میشه دارو باید بدید 

چرا

بیخیال  ببرش حتما دکتر احتمال زیاد امیکرونه

حتماببرش دکتر

اگه سنش کم نبود،میگفتم ببرداروگیاهی

من دخترم۲سالش بودعطاری یه دارودادگفت یاخلط روبالامیاره یادفع میکنه،دخترم تمام عفونت سینش روبالاآورد،اینقدرسینش سبک شدوتامدت هامریض نشد

وخدایی که بشددددت کافیست❣