تو تاپیک قبلی من گفتم اینجا خیلی چس ناله میکنن گفتین سبک میشن و من گفتم سبک شدن برای چند لحظه است و در نهایت کمکی به کل ماجرا نمیکنه و وقتی یه موضوعی مطرح میشه با دیگاه های مختلف و فرهنگ های مختلف کاربرا نظراتشونو میگن که از طرفی میتونه گمراه وگیج تر بکنه طرف رو از طرفی ممکنه ضرب المثل هر سری یه عقلی داره بشه:)
در هر صورت میخواستم بگم اگه حالتون بده مشکلی دارین جوابش راحت تو این سایت به دست نمیاد اونچیزی که دنبالشین درون خودتونه با سکوت و سکون خودتونه که میتونید جوابشو توی خودتون پیدا کنید از روانشناس کمک بگیرین اگر نمیتونید کتاب بخونید شرایط خریدشو ندارین برنامه طاقچه اگه طاقچه بی نهایت رو بگیرید با یه مبلغ کم میتونید به کلی کتاب دسترسی پیدا کنید ایناهم نشد بنویسید سعی کنید تمام افکارتونو بنویسید انقدر بنویسید تا درونتون اروم بگیره و همه اون چیزی که میترسه بگه رو رو کاغذ بیارید فحش ، خشم ، ترس ، نفرت هر چیزی رو بنویسید مثه یه درمانگر براتون:)
معذرت میخوام اگه باعث آزارتون تو تاپیک قبل شدم
مرسی که خوندین💖
خواستم یه سری چیزا رو به شما و خودم یاداوری کنم
اگه اینا رو خوندین و تا اینجا اومدین برین تاپیک مدیتیشن رو بخونید برای ارومرگفتنتون خیلی کمکتون میکنه که ذهنتون باز بشه که درونتون روشن بشه :)💖
من خیلی اینجا گفتم ولی نتونستم توجه تعداد زیادی روجلب کنم متاسفانه و به گوش ادمای بیشتری برسونمش اگه تونستید کمکم کنید ممنون