2777
2789
عنوان

پ.ن تاپیک چ س ناله های اینجا

293 بازدید | 20 پست

تو تاپیک قبلی من گفتم اینجا خیلی چس ناله میکنن گفتین سبک میشن و من گفتم سبک شدن برای چند لحظه است و در نهایت کمکی به کل ماجرا نمیکنه و وقتی یه موضوعی مطرح میشه با دیگاه های مختلف و فرهنگ های مختلف کاربرا نظراتشونو ‌میگن که از طرفی میتونه گمراه و‌گیج تر بکنه طرف رو از طرفی ممکنه ضرب المثل هر سری یه عقلی داره بشه:)

در هر صورت میخواستم بگم اگه حالتون بده مشکلی دارین جوابش راحت تو این سایت به دست نمیاد اون‌چیزی که دنبالشین درون خودتونه با سکوت و سکون خودتونه که میتونید جوابشو توی خودتون پیدا کنید از روانشناس کمک بگیرین اگر نمیتونید کتاب بخونید شرایط خریدشو ندارین برنامه طاقچه اگه طاقچه بی نهایت رو بگیرید با یه مبلغ کم میتونید به کلی کتاب دسترسی پیدا کنید ایناهم نشد بنویسید سعی کنید تمام افکارتونو بنویسید انقدر بنویسید تا درونتون اروم بگیره و همه اون چیزی که میترسه بگه رو رو کاغذ بیارید فحش ، خشم ، ترس ، نفرت هر چیزی رو بنویسید مثه یه درمانگر براتون:)

معذرت میخوام اگه باعث آزارتون تو تاپیک قبل شدم 

مرسی که خوندین💖

خواستم یه سری چیزا رو به شما و خودم یاداوری کنم 

اگه اینا رو خوندین و تا اینجا اومدین برین تاپیک مدیتیشن رو بخونید برای اروم‌رگفتنتون خیلی کمکتون میکنه که ذهنتون باز بشه که درونتون روشن بشه :)💖

من خیلی اینجا گفتم ولی نتونستم توجه تعداد زیادی رو‌جلب کنم متاسفانه و به گوش ادمای بیشتری برسونمش اگه تونستید کمکم کنید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت چ س ناله کلمه زشتی نیست😐

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
به نظرت چ س ناله کلمه زشتی نیست😐

👏👏👏👏منم واسه همین ب بقیع حرفش توجه نکردم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
متاسفم کلمه جایگزین پیدا نکردم نصف شبی و میخواستم یاداور تاپیک قبلی باشه:)

اه و ناله بهتر بود دوست عزیز ولی در کل باهات موافقم دردل تو دنیای مجازی زیاد درست نیست چون نمیدونی کسی که داره بهت نظر میده کیه ممکنه یه بچه ۱۰ ساله باشه ممکنه یه مرد در قالب زن باشه ممکنه پیرزن باشه حتی آدم نمیدونه 

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
اه و ناله بهتر بود دوست عزیز ولی در کل باهات موافقم دردل تو دنیای مجازی زیاد درست نیست چون نمیدونی ک ...

معذرت میخوام شما اون به کلمه رو‌جایگزین کنید:)

@varparide25     @پرستارمهربون۲     @مهدیسی76     @96j ...

بنظرم تاپیکتو بده نی نی یار پاک کنه چون آدمیزاده دیگه یهو دیدی دلت گرفت یا به مشکل خوردی جز اینجا و مشورت با کاربرا چیزی به ذهنت نرسید،تو این دوره ی گند و پر مشکلی که هستیم حرف زدن با بقیه حالمونو بهتر میکنه این کاغذ بازی و نوشتن غم و غصه روش برا قدیما بود نه الان که هرکی برا خودش مثنوی هفتاد منه،هرچیشم رو کاغذ خالی کنی باز میبینی به مشاوره و درددل با چند نفر احتیاج داری

خلق و خوی آدمیزاد ثابت نمیمونه 

مشخص بود نیت بدی نداشتی❤

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️