2777
2789

اشتباه کردم بعد رابطه ایی ک تموم شد ب یکی خواستگارام جواب مثبت دادم 

سنش کمه هیچی از خودش نداره منم گفتم عیبی ندارخ ولی دروغ میگه پنهون کاری میکنه تو گوشیش هم دیدم پیج قایمکی داره ک کلش زنای ... دنبال کرده بود و ب دوتاشون پیام داد سلام خوبی ولی جواب نداده بودن ..میگه مگه چیه چیکار کردم منم گفتم نمیتونم حلقه هاشو گذاشتم تو دستش گفتم دیگ تموم گفت از اتاق برو بیرون ..خونمونه فردا میرا

هنوزم. دیر نیست اگ خونوادت پشتتن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی میگن ولی عقد نیستیم 

عع خو پس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نمیدونم چیکار کنم ازش زده شدم ولی حرف فامیل مخصوصا فامیل ما ک دشمنن ...

وا چی شده که انقد زود جا زدی 

واقعا فک کردی زندگی همینحوری الکیه،؟؟؟؟

بجنگ برای زندگیت حالا که عقد کردی باید به این زودیا صحنه رو خالی نکنی بجنگ ببین به نتیجه ای میرسی یا نه

تصمیم درست بگیر اصلا فکر حرف مردم نباش  شاغل؟دوسشداری؟دوست داره؟

خودش ک میگه عاشقمه از چندسال قبل پیگیرم بود 

من یجوریم اونقد دوسش ندارم مخصوصا بعضی کاراش و لینکه میگه مگه چیکار کردم

وا چی شده که انقد زود جا زدی  واقعا فک کردی زندگی همینحوری الکیه،؟؟؟؟ بجنگ برای زندگیت ...

عقد نیستم واقعا اذبتم میکنه رفتاراش  وقتی این پیجارو دنبال میکنه با یه اکانت فیک بعد میگه مگه چیکار کردم  

حداقل یه معذرت خواهی هم نکرد کلی تو اتاق بودم اخرشم گفت برو بیرون