2777
2789
عنوان

چه جوری به مادر شوهرم بگم البته با تیکه و با احترام؟؟ کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 78 پست
نه ما سر خیابونیم اونا ته خیابون  میان خونه ما میخورن میرن خونشون میخوابن  من نمیت ...

ببخشید میگم ، اگه شوهرت پشتته  دیگه باید بزنی پروعی، من اولش خیلی به شوهرم غر میزدم گفت چکار کنم نمیدش، نمیتونم که برم از مادرم شکایت کنم، منم دیگه بیخیالش شدم واگذارش کردم بخدا

خودشون رو زدن به نفهمی وگرنه این دوره دوره ای نیست آدم خرجش رو بندازه گردن کسی افتادم یاد مادر شوهر ...

وای تو که از من بدتری خدا بهت صبر بده 

واقعا تو این دوره زمونه نمیشه حتی خونه خرید 

من لااقل میدونم یه ماه دیگه تموم میشه 

اصلا باور نمیکنن نداریم انگار ما آدم نیستیم 

به خدا دم عیده از شانس تعطیلات عید پدر مادر خودم بعد ۶ماه میان خونه من .البته به خدا تعریف نمیکنم من مادرم میاد به بهونه اینکه من بلد نیستم خودش می‌ره از بیرون میخره میاد درست می‌کنه .مثلاً بهونه می‌کنه امشب یه فسنجون با بوقلمون میذارم می‌ره خودش میخره میاره .یا می‌ره از جیبش ۱۰کیلو سبزی قورمه میخره میگه پاک کنم دخترم بلد نیست یخچال خالی نمونه .بعدا هم اصلا پولشو قبول نمیکنه بدیم 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میگم ، اگه شوهرت پشتته  دیگه باید بزنی پروعی، من اولش خیلی به شوهرم غر میزدم گفت چکار کن ...

من شوهرم میگه چیکار کنم مریم چی بگم بگم نداریم نیاید 

پدرمه 

بیچاره سرشو میندازه پایین

به خدا شوهرم میگه عید برا خودم هیچی نمیخرم لااقل یه کیسه برنج بخرم ماه رمضون نمونیم  از غصه می ...

به نظرم تو برو خونشون اونجا بپز هم اونا بخورن هم شما

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
چرا اینجوری قضاوتم میکنی  مگه تو این جامعه و کشور نیستی؟ میگن نداریم حقوق شوهرم ۵میلیونه کلی ق ...

تو حق داری بخدا 

میدونم اگه دست و بالت پر بود 

شوهرت یا پدرشوهرتمیاوردن درست میکردی ناراحتم نبودی

نمیگه  خودم باید بگم نمی‌دونم چه جوری بگم

عزیز به شوهرت بگو یه بار بره خونه باباش سر بزنه بعد از تو یخچال یکم گوشت بیاره براش درست کن ببر. اگرم پرسید چرا گوشت میبرید شوهرت بگه پولم تموم شده گوشت و مرغم تو خونه نداریم.

به نظرم تو برو خونشون اونجا بپز هم اونا بخورن هم شما

گفتم گلم 

خونشون نمیتونم برم شوهرم اجازه نمیده همسایه خوبی ندارن بعدشم همزمان با هم از سرکار میان شب ساعت ۸

برین یه ماه بمونین خونه شون اطراق کنین حقوق یه ماه تون رو سیو کنین

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
عزیزم من اصلا اون اخلاق ندارم که دست بندازم تو یخچال کسی  بعدشم کلید خونشون رو ندارم  مث ...

اشتباهت اینکه دفعه اول روی خوش نشون دادی

گربه رو دم حجله بکش

اگه دفعه اول میگفتی من نمیتونم یه بار ازت ناراحت میشدن و تمام

تو حق داری بخدا  میدونم اگه دست و بالت پر بود  شوهرت یا پدرشوهرتمیاوردن درست میکردی نارا ...

به خدا آدم خسیسی نیستم میان خونه شام میخورن میرن مزاحمتی ندارن مشکل اون پول لامصبه که نیس

گفتم گلم  خونشون نمیتونم برم شوهرم اجازه نمیده همسایه خوبی ندارن بعدشم همزمان با هم از سرکار م ...

هر روز که نمیخاد بری. هفته ای یه بار بهانه جور کن برو. مثلا بگو اومدم فلان چیز رو ببرم. یا اینمون خراب شده اوردم درستش کنید و...