2777
2789
عنوان

چه جوری به مادر شوهرم بگم البته با تیکه و با احترام؟؟ کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 78 پست

هر وقت گفتند ما امشب میایم تماس بگیرید یه لیست بدید مثلا بگید باباجون نون و ماست بگیرید امشب ماست و خیار داریم اگرم نگرفتند شب شام هیچی نذارید بگید من میخواستم ماست و خیار درست کنم ولی الان هیچی نداریم یا وقتی برادرشوهرتون لباس ها رو میارن بگید تاید دستی و ماشینم همراه خودتون بیارید من تموم کردم با آدم پررو باید مثل خودش برخورد کرد

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
عزیزم من خودم دوسال نون خالی خوردم بچه کوچیک داشتم خونواده شوهرک باعث شدن بخدا الانم ماهم مث بقیه ه ...

عزیزم من اصلا اون اخلاق ندارم که دست بندازم تو یخچال کسی 

بعدشم کلید خونشون رو ندارم 

مثلاً یه نمونه واضح امروز اتفاق افتاد از طرف شرکت شوهرم یه دونه مرغ دادن برای ۲۲بهمن .من تمیز کردم گذاشتم تو یخچال تو دلم گفتم پدرشوهر نمیتونه تمیز کنه بعدشم به چه دردی میخوره وقتی زنش خونه نیست بپزه حتما بگیره میده به ما لااقل تا دوهفته مرغ داریم 

زنگ زد به شوهرم بیا برو مرغ مارو هم بگیر بیار بده بهم 

وای آتیش گرفتم که نگو 

بدبختی عید ۱۵روز تعطیل بدون حقوق بعدشم که ماه رمضون 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون اول باید جلوی این قضیه عکس العمل نشون میدادی بالاخره شما اول زندگی هستید کلی خرج و مخارج جلوی ...

به خدا شوهرم میگه عید برا خودم هیچی نمیخرم لااقل یه کیسه برنج بخرم ماه رمضون نمونیم 

از غصه می‌خوام دق میکنم 

جالبیش اینه مادرشوهرم خوب شده به خدا دائم بازاره

هر وقت گفتند ما امشب میایم تماس بگیرید یه لیست بدید مثلا بگید باباجون نون و ماست بگیرید امشب ماست و ...

با برادرشوهرم همین رفتار رو میکنم 

چون واقعا ما درماه دو تا پودر ماشینی استفاده میکنیم 

ولی پدرشوهرم با شوهرم با هم میان خونه 

میدونم بگمم به شوهرم میگه بره بخره 

من فقط می‌خوام یه چیزی به مادرشوهرم بگم بفهمه تو چه وضعیم بیاد سر خونه زندگیش

میدونم ولی وقتی نداری مجبوری دیگ ب پدرشوهرت بگو یخچالمون خالی شده بخداا و ازین حرفا

نمیتونم برم نمیتونم بگم نمیشه شوهرم خجالت میکشه 

من فقط یه راه حل می‌خوام بهم بگید چه جوری به مادر شوهرم بگم این قضیه رو

به خدا شوهرم میگه عید برا خودم هیچی نمیخرم لااقل یه کیسه برنج بخرم ماه رمضون نمونیم  از غصه می ...

وااااای بخدا عصبی شدم

بقول معروف مرگ یه بار شیون یه بار .  یا باهاشون صحبت کنید یا هروقت چیزی خواستن بگید فعلا موجودی ندارید چند بار که گفتن و تهیه نکردید بعد راحت بگو که حقوق تون کفاف زندگی خودتون رو هم نمیده، البته این فقط یه پیشنهاده یه وقت مشکل توی زندگی تون پیش نیاد

بالاخره معضل بزرگیه حلش کن، جلوی ضرر رو هم هروقت بگیری منفعته

ببخشید میپرسم توی یه خونه زندگی میکنید؟

نمیتونم برم نمیتونم بگم نمیشه شوهرم خجالت میکشه  من فقط یه راه حل می‌خوام بهم بگید چه جوری به ...

از طرف شوهرت بگو 

بگو خیلی تو فشاره شب نمیخابه فکرش درگیره نداره چون‌میدونم شما خیلی خوبی گفتم بگم و..

وااااای بخدا عصبی شدم بقول معروف مرگ یه بار شیون یه بار .  یا باهاشون صحبت کنید یا هروقت چیزی ...

نه ما سر خیابونیم اونا ته خیابون 

میان خونه ما میخورن میرن خونشون میخوابن 

من نمیتونم به اونا چیزی بگم 

به مادر شوهرم چی بگم ؟ چی بگم بفهمه بیاد خونش.به خدا حاضرم بیاد برم لباس زیرشم بشورم اما اونجا بپزم 

از طرف شوهرت بگو  بگو خیلی تو فشاره شب نمیخابه فکرش درگیره نداره چون‌میدونم شما خیلی خوبی گفتم ...

ممنون فعلا دیگه بهش حتی زنگ هم نمی‌زنم حالشو بپرسم بلکه بفهمه ناراحتم اذیتم تشریف بیاره خونه زندگیش 

اگه خودش زنگ زد باید بگم

نمیتونم برم نمیتونم بگم نمیشه شوهرم خجالت میکشه  من فقط یه راه حل می‌خوام بهم بگید چه جوری به ...

با نیش و کنایه نگو بدتر کینه و جدایی میندازی...خیلی واضح بگو بگو من شماها رو دوست دارم ولی دلم برا شوهرم میسوزه لباساش داره پاره میشه نداره بخره تو قسطامون موندیم ....خرحمون خیلی زیاد شده .میخواستم براش تولد بگیرم نشد..دیگع بقیشو نگو خودش میفهمه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
با برادرشوهرم همین رفتار رو میکنم  چون واقعا ما درماه دو تا پودر ماشینی استفاده میکنیم  ...

خودشون رو زدن به نفهمی وگرنه این دوره دوره ای نیست آدم خرجش رو بندازه گردن کسی

افتادم یاد مادر شوهرم، اونم فقط خودشو میبینه پولمون دسته شه ،تقریبا دوازده ساله نمیدش اون موقع میتونستم باهاش خونه بخرم الان پراید هم نمیشه😔

اره راست میگی ممنونم 

خواهش میکنم 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲