2777
2789
عنوان

بنظرتون واکنش من چی باشه؟

129 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

اول از همه اگر طولانیه معذرت میخوام 🌹

من یه دوست صمیمی دارم که ده ساله دوستیم سه هفتس از هم خبری نداریم نه اون اومد نه من ،سر اینکه دوبار خواست براش مشکلش با برادرم حرف بزنم و هر دو بار کنسل کرد و منو تو موقعیت بدی قرار داد ،سری دوم چون برادرم سرش شلوغ بود یک هفته نتونست باهاش حرف بزنه ولی گفت رسیدگی میکنم دوستمم گفت میخواست کاری کنه تو این ۷/۸روز میکرد 

اصلا به اینکه من تو موقعیت بدی قرار میده فکر نکرد و حتی تلاشی ک من کردم تا مشکلشو حل کنه هم به چشمش نیومد انگار چون تهش‌گفت کاری نکردی ک یه ایده دادی شق القمر نبوده تهشم دیگه جوابمو نداد البته منم اون موقع خوب حرف نزدم چون عصبی شدم دوستم موقع دعوا جوریه انگار نمیشناستت هرچی میگه ،قبل از این ماجرا هم چون درس داریم و‌کنکور ،هرموقع میخواست و مشکل داشت میومد سراغم ولی وقتی نداشت نمی اومد حتی تا یک هفته و میگفت حواسم پرت میشه ولی موقع مشکلاتش چهار بار پشت هم هر روز زنگ میزد ،دلم براش تنگ شده ولی نمیدونم چیکار کنم بین رفتن و نرفتن موندم ،میشه کمکم کنید؟

سمتش نرو دوستت فقط تو رو ی پل میبینع بین خودش و منافعش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سمتش نرو دوستت فقط تو رو ی پل میبینع بین خودش و منافعش

خدایی؟ موقعی ک تابستون بود و بیکار بودیم همش زنگ میزد و پیام میداد در کل هم دوست خوبیه ،با حساب اینا بازم بنظرتون نرم ؟🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه خواهش کنم بخاطر خودت سراغ این دوست سمی فرصت طلب زیاده خواه پرتوقع خودخواه از خود متشکر سوء استفاده کن گستاخ نری؟ ولش کن بره به جهنم 

اینایی که گفتم رو به اون دل تنگت بگو تا سر عقل بیاد دیگه برای هر بی سر و پایی تنگ نشه 

با احترام ویرژیل 

پایان 

قشنگ اینطوری داره مثل کنترل تلویزیون ازت استفاده میکنه 😂هرموقع کارت داره میاد سراغت اما زمانی که کاری باهات نداره میزارت یه گوشه.

اصلا ارتباطتو به نظرم با همچین آدمایی قطع کن . ب

خدایی؟ موقعی ک تابستون بود و بیکار بودیم همش زنگ میزد و پیام میداد در کل هم دوست خوبیه ،با حساب اینا ...

چرا اون از تو سراغی نمیگیره؟ چرا دل اون تنگ نمیشه؟ ولش کن بره 

بله عزیزم بپرس

من دوست اصلا ندارم همین یکیه ،همیشه سعی کردم به عنوان دوستش کمکش کنم و بعنوان کسی که یه بخشی از دوستیه در قبال ناراحتی هاش و مشکلاتش مسئول باشم ،اخرین بار بهش گفتم خیلی بی درکی نمیفهمی منو تو موقعیت بد قرار دادی ،گفت در حدی نیستی درک منو بگی ..میدونم نباید برم ولی نمیدونم چطوری به ذهنم بفهمونم رابطه دوستی دو طرفس ..میشه راجب اینم یه چیزی بگین؟🌹🌹🌹

من دوست اصلا ندارم همین یکیه ،همیشه سعی کردم به عنوان دوستش کمکش کنم و بعنوان کسی که یه بخشی از دوست ...

شما 2 تا مسئله داری یکی بیش از اندازه درون گرا یی و یکی هم وابسته ای و حتی مورد سوم خودتو گذاشتی کنار! خودتو دوست داشته باش و لایق دوست داشتن بدون 

دکتر میثاق میگه هیچوقت از کسی محبت گدایی نکن چون به گدا چیز خوبی نمیدن 

وقتی خودتو دوست داشته باشی و لایق دوست داشته شدن بدونی دیگه محتاج محبت کسی نیستی اونطوری آرامش هم داری و دیگران هم دوستت خواهند داشت، اعتماد به نفس و عزت نفس  داشتی باش 

این 3 مورد نیاز به مشاوره داره آخه تو تاپیک که نمیشه حلش کرد 

فقط اینو بدون که تو این کره ی خاکی اندازه موهای سرت دوستای خوب وجود دارن وقتتو برای اون موجود به ظاهر دوست ولی دشمن هدر نده