2777
2789
عنوان

آیفون ۱۳ بخرم یا..

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریروز سر آیفون با بابام دعوام شد ،😂😂 می‌گفت مگه بیکاری حالا هعی بیا قانعش کن میگم دوربینش میگه بر ...

الهیییی 😘انشالله به زودی برات میخره عزیزم ❤

پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋
الهیییی 😘انشالله به زودی برات میخره عزیزم ❤

بابا که نمیخرع  اون می‌گفت. خر نشم هزینه دست اون. داماد مشنگش ندم 😂آخه من سابقه خوبی در نگهداری گوشی دارم. فکر داماد فلک زدش می‌کنه. ببین چنان تو یه تیم رفتن قبل خواستگاری میخواست پاش خرد کنه الان. چنان   عاشق معشوقن دونفری یه تیم شدن ,،😂

بابا که نمیخرع  اون می‌گفت. خر نشم هزینه دست اون. داماد مشنگش ندم 😂آخه من سابقه خوبی در ...

😂😂😂👌👌

پس خوش بحال همسرت شده 😁

من که خودم میخوام بخرم 🙁 

🥺خیلی آیفون دوست دارم  سال قبل طلا خریدم امروز رفتم ببینم قیمتش چقدر شده دیدم چند میلیون ضرر ...

چطور ضرر کردی من 5 ملیون دادم تکپوش الان 10 ملیونه.

باور کن ایفون بدرد نمیخوره بچگونه فکد نکن هرکی خریده فروخته از دوستام

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙

ایفون بخری انگار دو سال دیگه پولتو ریختی جوب اما طلا فقط منفعته.

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙
چطور ضرر کردی من 5 ملیون دادم تکپوش الان 10 ملیونه. باور کن ایفون بدرد نمیخوره بچگونه فکد نکن هرکی ...

من ۳۴ تومن خریدم شدن ۲۹ 🤦‍♀️

😂😂😂👌👌 پس خوش بحال همسرت شده 😁 من که خودم میخوام بخرم 🙁 

منم باید. باید بااین حساب. روی خودم باید. حساب کنم. 

هعی منتظرم. مثل این کلیپای تو اینستا.  بادکنک. وصل کنه به جعبه از بالا  دوبلکس هلی کوپتری پرواز کنه گوشی سمتم. هعیف   

ها اون که خوشبحالش  

منم باید. باید بااین حساب. روی خودم باید. حساب کنم.  هعی منتظرم. مثل این کلیپای تو اینستا. &nb ...

هعییییی😅 ما ازین شانسا نداریم خواهر😅😅🤦‍♀️

من ۳۴ تومن خریدم شدن ۲۹ 🤦‍♀️

از من میشنوی هیچ وقت از خرید طلا پشیمون نشو

این وضع اقتصادی ماس امروز مثلا فلان چی 29 تومنه فردا 40 تومن