2777
2789
عنوان

آیفون ۱۳ بخرم یا..

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 43 پست
اره دقیقا به همین خاطر ترید دارم 🥺ولی خب گوشیم اصلا کیفیت خوبی نداره و همیشه عاشق آیفون بودم 

سانسونگ سری اس خوبه فکنم دوستم خریده ۱۴ تومن

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی علاقه دارم 😁😅

گوشی خوبیع من از ایفون خیلی راضیم 

پیشاپیش مبارکتون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

طلا

اقتصادی فک کنم

ایفون دو روز دیگه مدل بالاترش میاد

جات بودم

Poco X3 میگرفتم با کلی طلا همراش

الان دوستم ایفون گرفته اما میگه کاش پوکو گرفتم بودم دوربین شیائومیا عالیع

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙
من ترجیح میدم چیزایی که دوست دارمو حتما بگیرم پس گوشی

🥺🥺🥺چه عالی 

ولی من همیشه از چیزایی که دوست داشتم گذشتم برای آینده که خب ی جاهایی واقعا به درد خورد

پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋
سانسونگ سری اس خوبه فکنم دوستم خریده ۱۴ تومن

گوشی خودم سامسونگ هست ولی میگم حالا که میخوام هزینه کنم چیزی که دوست دارم رو بخرم  

گوشی خودم سامسونگ هست ولی میگم حالا که میخوام هزینه کنم چیزی که دوست دارم رو بخرم  

مدل چیه؟مال من سری aمذخرفه فقط اس

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
طلا اقتصادی فک کنم ایفون دو روز دیگه مدل بالاترش میاد جات بودم Poco X3 میگرفتم با کلی طلا همراش ...

🥺خیلی آیفون دوست دارم 

سال قبل طلا خریدم امروز رفتم ببینم قیمتش چقدر شده دیدم چند میلیون ضرر کردم 🤦‍♀️