2777
2789
عنوان

آیفون ۱۳ بخرم یا..

478 بازدید | 43 پست

به نظرتون آیفون ۱۳ بخرم یا طلا 

گوشیم کیفیت عکس خوبی نداره از طرفی هم به آیفون خیلی دوست دارم به نظرتون چیکار کنم ؟؟

پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋

گوشی😍

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا سرمایس اما ایفون خوب برمیگردع ب علاقتون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

طلا سرمایه گذاریه ولی گوشی فقط رفاه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

من ترجیح میدم چیزایی که دوست دارمو حتما بگیرم

پس گوشی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

نه نیاز ندارم 

همیشه که اینطوری نیس به روز مبادا اعتقاد ندارین؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
همیشه که اینطوری نیس به روز مبادا اعتقاد ندارین؟

اره دقیقا به همین خاطر ترید دارم 🥺ولی خب گوشیم اصلا کیفیت خوبی نداره و همیشه عاشق آیفون بودم 

پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋