2777
2789

نمیدونم چه کار کنم

زردچوبه گذاشتم یخ گذاشتم هنوز خونریزی داره

کسی میدونه چه کنم

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

عسل هم امتحان کن 

خداحافظی از کسی که عزیزترین فرد زندگیت است یا حداقل یکی از افراد مهم زندگیت است اصلا خوشایند نیست و لحظه وداع سخت و جانگداز است. عاشقانی که مجبورند به هر دلیلی از معشوقه شان وداع کنند، لحظه خداحافظی و از دست دادن عشق قلبی بسیار سخت است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من دندون عقلم دارن کامل درمیان یکیش مونده فقط میگن باید همرو بکشی یکیش داره سیاه میشه یعنی جی من نمیفهمم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

هیچی روش نزار فقط بستنی بخور چرا روی زخم اینا رو گذاشتی 

خود درمانی بیخودی تو دردسر میندازی خودتو...خودش خوب میشه 

اصلا دست بهش نزدم زبون نزن دائم آب دهنت بیرون نریز ..آب دهنتو قورت بده تواون بزاق ماده ای ترشح شده که خودش باعث بسته شدن زخم او داری زخم بدتر میکنی ..غذا سرد بخور با اون سمت اصلا هیچی نخور حموم نرو 

باید بری دکتر شاید بخیه بخواد کدوم دندون کشیدی بعدش اب خوردی یا تف کروی؟

دندان پایین نیش

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
هیچی روش نزار فقط بستنی بخور چرا روی زخم اینا رو گذاشتی خود درمانی بیخودی تو دردسر میندازی خودتو...خ ...

دیشب انقدر خون تو دهنم بود که حالم بهم خورد بالا آوردم 

همش لخته خون بالا آوردم 

اصلا حالم بهم خورد

دیشب انقدر خون تو دهنم بود که حالم بهم خورد بالا آوردم همش لخته خون بالا آوردم اصلا حالم بهم خورد

اگر انقدر زیاده پاشو الان برو دکتر فردا تعطیله

خیلی مهمه اینجا ب فکر درمان نباش 

شاید پلاکتت امده پایین وگرنه باید بند میومد

فعلا امضا ندارم