2777
2789

ارادت خود را به آقا جواد الائمه نشان دهید از خدا می خواهم به حق نام عزیزش در این روز تولد آقا جواد الائمه هر کس با هر نیت وارد شد و دهانش را با صلواتی خوشبو کرد دست خالی بیرون نرود ...خدایا به مادرانی که چشم انتظار بچه هستند فرزند سالم و صالح عطا کن ..آمین ...خدایا هر حاجتمندی که صلواتی هدیه داد به وجود مقدس امام زمان حاجتش را عنایت بفرما ...الهی آمین

بر قامت دلربای مهدی - صلوات -

الهی آمین

دعا کنید به حاجتم برسم 😭یک صلوات بفرست یا یک حمد یا توحید بخون انشالله بخت خوبی نصیبم بشه سال۱۴۰۲برم سر خونه زندگیم یا سال ۱۴۰۱ دعا کنید😭🥺🥺انشالله همه حاجت روا بشیم عزیزان هرکی صلوات گفت انشالله خدا دلشو شاد کنه و ب حاجتش برسانه اللهم صلی الله محمد و آله محمد و عجل فرجهم 🥺

الهی آمین 

دعام کنین دوستان❤

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی هرکی هر حاجتی داره براورده شه

برای بچه دار شدن منم دعا کنید لطفا

اللهم صلی علی محمد و اله محمد

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
الهی هرکی هر حاجتی داره براورده شه برای بچه دار شدن منم دعا کنید لطفا اللهم صلی علی محمد و اله محم ...

الهی به حقیقت صلوات و به حق امام جواد به زودی دامنتون سبز بشه ...الهی آمین

حاجت همگی روا ان‌شاالله الهی هر چی میخواین خدا بهتون بده برا منم دعا کنین خدا بهم‌ پسر سالم‌صالح بد ...

الهی به حق امام جواد خدا یه محمد جواد دامنت بزاره و سال دیگه ختم صلوات برا امام جواد بگیری...الهی آمین

التماس دعا خانوما برا منم دعا کنین حاجت دارم امروز دعام اجابت شه حاجت روا شم اسمم نیلوفره

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
الهی به حق امام جواد خدا یه محمد جواد دامنت بزاره و سال دیگه ختم صلوات برا امام جواد بگیری...الهی آم ...

الهی آمین به خدا قول دادم بهم محمد بده ان‌شاالله هر دفعه صداش کردم صلوات بر محمد و آل محمد میفرستم

برام دعا کن لطفاا

برای منم دعا کنید خانما خونمون رو زود بفروشیم یه خونه ی خوشگل بخریم😔😔😔دارم دق میکنم بقرآن اسمم آر ...

برا فروش خونتون نذر طعام کنین که اگه خوب فروش بره به یه خانواده فقیر طعام که البته کباب باشه بهتره بدین البته مواظب باشین پول خونه رو زود خونه بهتری بخرین که بهتون ضرری نرسه خدای نخواسته...الهی که به حق این روز عزیز درست بشه