2777
2789
عنوان

هماتوم در بارداری

97 بازدید | 9 پست

کسی بوده که هماتوم داشته باشه توی بارداریش 

من باردارم ۷هفته از اول لک داشتم و قهوه ای بودن و دکتر رفتم و سونو نکرد گف زوده فقط شیاف داد 

اما یهو هفته پیش خونریزی شد و شدید شد خیلی

رفتم دکتر گف اول باید بری سونو 

رفتم سونو قلب نینی تشکیل شده بود 

اما گف هماتوم داری

باید استراحت کنی 

منم همش در حال استراحتم 

اما از دیشب دوباره افتادم ب خونریزی 

خیلی میترسم 

کسی بوده ک اینجور باشه؟

من هماتوم داشتم ولی خونریزیم شدید نبود در حد لکه بینی خون روشن بود که هر 8 ساعت شیاف استفاده میکردم و استراحت مطلق بودم , روزی یدونه امپول پروژسترون میزدم به مدت 4 روز و هفته ای یه امپول پرولوتون میزدم به مدت 4 هفته , خداروشکر رفع شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هماتوم داشتم ولی خونریزیم شدید نبود در حد لکه بینی خون روشن بود که هر 8 ساعت شیاف استفاده میکردم ...

دکتر ب من امپول نداد گف هنوز سن بارداری کم هست😔میگم این هماتوم توی رشد بچه و ....زبونم لال مشکلی ایجاد نمیکنه؟

زنداداشم داشت مشکلی نبود خواهرم داشت بچش سقط شد چون استراحت نداشت هماتوم داری فقط استراحت مطلق کن

عزیزم 😥متاسفم برای خواهرتون 

برای خواهرتون قلبش تشکیل شد؟و بعد بچه سقط شد؟چند هفته بودن ک سقط شد

دکتر ب من امپول نداد گف هنوز سن بارداری کم هست😔میگم این هماتوم توی رشد بچه و ....زبونم لال مشکلی ای ...

من تو 5 هفته هماتوم داشتم و دکترم امپول داد گفت هیچ عیبی نداره اصلا سن بارداری گفت مهم نیس البته سونو کرد و ساک بارداری دیده شد , خداروشکر تا وقتیم قلبش تشکیل بشه دیگه هماتومم رفع شده بود , ممکنه خدایی نکرده سقط بشه خب اگه خونریزی شدید بشه