2777
2789

ماینوکسیدیل قبل از کاشت استفاده میکردن؟

اگر آره 

میشه بگید بعدش هم استفاده میکنن یانه 

ازهر دکتری پرسیدم جواب سربالا داده 

زنگ زدم کلینیک کاشت مو 

اونها هم هر کدوم یک چیزی گفتن ولی معتبرترینش گفت باید تاآخرعمراستفاده کنی 

منم بدم میاد ازش چون انگار تافت میزنی چسبناکه و شوره میزنه موهام

تا اخر عمر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی ک میگی چی هست همه جا میگن ازش

ما مسر فامیلمون جلوموهتش کاشت 

وسط سرش ریخت ۵سال بعدش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین الان استفاده کن 

بعد تبدیلش کن به یه شب در میون 

بعد دو شب در میون 

بعد هفته ای دوبار 

بعد هفته ای یه بار 

و بعد دو هفته ای یه بار 

و بعد قطع کامل 

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند

داداشم انجام داده اطلاعی ندارم مصرف کرده یانه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

اینی ک میگی چی هست همه جا میگن ازشما مسر فامیلمون جلوموهتش کاشت وسط سرش ریخت ۵سال بعدش

ماینوکسیدیل یه محلوله موضعیه که روی نقاط خالی پوست مالیده میشه وماساژداده میشه برای ریزش مو ومادام العمرهست عروق روگشادمیکنه وباعث رشدمجددمومیشه البته نهایت تا۳۰درصدجواب هست وانتظارموی ۱۰۰درصدی نبایدداشت

ماینوکسیدیل یه محلوله موضعیه که روی نقاط خالی پوست مالیده میشه وماساژداده میشه برای ریزش مو ومادام ا ...

عزیزم ممنون میدونی چ قیمتی داره

بچم بندناف از جلو سرش بوده ی بند فاط طور جلو مهاش خالیه طوره

دخترم هست بخرم بزنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم ممنون میدونی چ قیمتی دارهبچم بندناف از جلو سرش بوده ی بند فاط طور جلو مهاش خالیه طورهدخترم هست ...

گرون نیست حدودا۱۲۰تومنه

نه فداتشم برای بچه هاتجویزنمیشه اصلا

ببریدش دکترحتمادرمان داره 

گرون نیست حدودا۱۲۰تومنهنه فداتشم برای بچه هاتجویزنمیشه اصلاببریدش دکترحتمادرمان داره

اها ممنون