2777
2789
عنوان

چجوری از شوهرم پول بگیرم

370 بازدید | 14 پست

سلام من و شوهرم تنها اختلافی ک داریم بخاطر خواهرشه ،خیلی رو خواهرش حساسه ،اونم الان با یه دختر و پسر ۱۵و ۹ساله داره طلاق میگیره ،شوهرم صبح تا شب پیش اونه و اونارو تامین می کنه ،وقتی من ازش پول میخوام هزارتا بهانه ک ندارم ،هرروز خواهرش میبره شهر دیگه ک بچه شو ببینه اما برا دختر من وقت نداره ،چکار کنم ؟

از اول ازدواجتون هميشه رو خواهرش حساس بود و اول اونو تامين ميكرد و به شما هم پول نميداد؟يا از وقتي خواهرش داره طلاق ميگيره اينجوري شده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه ای ک من گرفتم توی این دوران عقدم از همان ابتدای زندگی غرغرو باشید تا شوهرتان بخاطر آرامش خودشم شده خواستتون رو عملی کنه   

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
از اول ازدواجتون هميشه رو خواهرش حساس بود و اول اونو تامين ميكرد و به شما هم پول نميداد؟يا از وقتي خ ...

از اول رو خواهرش حساس بود الان ک داره طلاق میگیره حساسیتش بیشتر شده اصلا تو خونه حرف نمی زنه منو بیزون نمیبره پول نمیده 

عزیزم همه مردا دارن بستگی به خودت داره چجوری پول میگیری با جر دعوا که نمیشه پول گرفت با سیاسیت میتونی پول بگیری . که بعضی از خانوما متاسفانه سیاست پول گرفتن رو ندارن بعدم باید از اول عادتش میدادی به اینکه هر ماه یه مقداری پول تو جیبی بهت بده که اصلا نخوای بهش بگی پول بهم بده . الانم کار اشتباهی نکرده عادتش ندادی برای تو خرج کنه برای خواهرش میکنه وقتی بلد نیستی حقتو بگیری حقتو یکی دیگه میخوره .الانم دور نیست با چرب زبونی پیش برو 

عزیزم همه مردا دارن بستگی به خودت داره چجوری پول میگیری با جر دعوا که نمیشه پول گرفت با سیاسیت میتون ...

بعدم تا گفتی پول بده پول بهت نداد بیخیالش نشو سریع تو تا پولتو نگرفتی ازش بیخیالش نشو اینقدر بگو تا بهت بده 

تاکید میکنم باز با چرب زبونی پول بگیر 

از اول رو خواهرش حساس بود الان ک داره طلاق میگیره حساسیتش بیشتر شده اصلا تو خونه حرف نمی زنه منو بیز ...

چ جور شوهرا رو زناشون حساس نیستن بعد رو خواهر حساسن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از اول رو خواهرش حساس بود الان ک داره طلاق میگیره حساسیتش بیشتر شده اصلا تو خونه حرف نمی زنه منو بیز ...

بهش بگو، تو با اینکارات دقیقا داری بلایی سرمون میاری ک طلاق میاره

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
قهر کن اول که باهاش صحبت کن دیدی نه و‌.. قهر

قهر کردن هیچ فایده ای نداره با قهر کردن هیچی حل نمیشه 

باید یاد بگیره چجوری حقشو بگیر اصلا لازم نیست نه مستقل بشه نه بره خونه باباش باید سیایت پول گرفتن از شوهر رو یاد بگیره این پولی هم که بهش میده در کنارش بره یه هنری چیزی یاد بگیره 

مردا زنی که هنر ندارن رو باهاشون همه جوره رفتار میکنن