2777
2789
عنوان

بياين بگم جاري عوضيم چيكار كرده!!!!

709 بازدید | 65 پست

بچه ها من چند ماهه كه مادر شدم

مادرشوهرم چند وقتيه پيش ما اومدن كه كمك كنن

روابطمون هم خيلي خوبه 

سه تا عروس ديگه غير از من دارن كه روابطشون چنگي به دل نميزنه مخصوصا يكيشون كه دختر خواهر شوهرشون هم هست و اصلا دختر نرمالي نيست و هميشه با مادر شوهر من درگيره

ولي واقعا اين بار سنگ تموم گذاشت اين عروسشون!!!

مادرشوهرم كارت بانكيش رو داده بود دست پسرش چون راه دور داشت ميومد و ميترسيد يه وقت كاري پيش بياد

چند روز بود هي ميديد پول از حسابش كم ميشه

يكم يكم كم شد

از پسرشون ميپرسيدن ميگفت نميدونم!!!كار به جايي رسيد كه از طريق رييس بانك پرينت حساب گرفتن

توي زمان خيلب كوتاه هشتاد ميليون از حساب كم شده بود

وحشتناكيه داستان اين بود كه پولا به حساب مامان و بابا و برادر عروسشون رفته بود!!

بعني عروسشون رسمااااا دزدي كرده بود

حالا چه جوري كه برادرشوهرم نفهميده بود خدا ميدونه اما واقعا نمونه ي بارز دزدي در روز روشن بود!!

اخه يه ادم چه قدر ميتونه پست و بي چشم و رو باشه!!!

كاش نياز داشت!! 

نداره!

خلاصه از ديروز هممون با دهن باز داريم به اين داستان فكر ميكنيم!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارمادرشوهرت اشتباه محض بوداخه کارت بانکی اونم اینهمه پول باشه توحساب ادم دست چشماش نمیده 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

😳😳😳ازخودعروسه نپرسیدن قضیه چیه؟ 

مگه میشه اینکاروبکنه ؟ خیلی خنگه اگه نمیدونسته معلوم میشع

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

شوهرش چیکار کرد؟؟

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠