2777
2789
عنوان

اگه کولیت روده داری بیا😔

119 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

من کولیت اولسروز دارم و بیماریم عود کرده کل روده ام پر از زخمه و خونریزی داره.. میخواج رژیم غذاییمو رعایت کنم میشه بگین چه غذاهایی خوب هستن برا مریضیم؟ من فقط برنج و مرغ بدون ادویه و کباب تا حالا میخوردم

کاهو 

انجیر

قیصی

زردآلو

کیوی

البته احتمالا باید میوه رو کمپوت کنی بخوری

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چی اب پزی

.بدون رب و ادویه..

بدون روغن ..

سرخ کردنی ممنوع

غذای تند فلفل و..ممنوع.

قبل غذا اب و چایی ممنون

در حین غذا اب و نوشابه ممنوع..

بعد غذا اب و ...ممنوع 

چیبس و پفک و الوچه و لواشک و

ممنوع

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بعدم اول برو دکتر اعصاب تا واسه اعصاب و استرس بهت دارو بده کنترل بشه چون پیشتر این مریضی از استرس

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ولی کیوی و زردالو اصلا بمن نمیسازه🥺

چطور؟

اسهال میکنه؟

اون از فیبر زیادشه

راستی فلفل دلمه ،پیاز وسیر و  سبزی خام هم خوب نیس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همه چی اب پزی.بدون رب و ادویه..بدون روغن ..سرخ کردنی ممنوعغذای تند فلفل و..ممنوع.قبل غذا اب و چایی م ...

ببخشید مرغ چجوری بپزم ک سرخ کردنی نباشه و بدمزه هم نشه؟ میشه چنتا غذای ابپزی و بی ضرر بهم معرفی کنین؟🙏

ببخشید مرغ چجوری بپزم ک سرخ کردنی نباشه و بدمزه هم نشه؟ میشه چنتا غذای ابپزی و بی ضرر بهم معرفی کنین ...

کدو ابپز..گوشت ابپز ..بادمجون ابپزی 

مرغ اب پزی..

بعدم اول برو دکتر اعصاب تا واسه اعصاب و استرس بهت دارو بده کنترل بشه چون پیشتر این مریضی از استرس

دقیقااا این اواخر استرس دهنمو صاف کرده.. ولی شما میگین بنظرتون داروی اعصاب ضرر نداره؟

ببخشید مرغ چجوری بپزم ک سرخ کردنی نباشه و بدمزه هم نشه؟ میشه چنتا غذای ابپزی و بی ضرر بهم معرفی کنین ...

میندازی تو اب با نمک و فلفل و هویچ تا بچوشه..

نه فقط دلم درد میگیره چون اسیدی هستن

میوه ها التهاب زیاد میکنه..نخوری بهتره