2777
2789
عنوان

بياين بگم جاري عوضيم چيكار كرده!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 65 پست
خوب مثلا دادن. دست پسرشون اما اين وسط چي شده خدا ميدونه

جاریتون فقط کارت بانکی رو داشت یا رمزها رو هم بهش گفتین؟؟؟ چون صرف کارت بانکی کافی نیست. رمز چهار شماره ای عابربانک و یا رمز دوم که الان اکثرا رمز پویا شده و رمزش هر بار فقط به شماره تلفن صاحب حساب اس ام اس میشه و فقط دو دقیقه میشه ازش استفاده کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریتون فقط کارت بانکی رو داشت یا رمزها رو هم بهش گفتین؟؟؟ چون صرف کارت بانکی کافی نیست. رمز چهار شم ...

پسورد رو داشته اما مگه واسه كارت به كارت هم رمز پويا ميخواد؟

پسورد رو داشته اما مگه واسه كارت به كارت هم رمز پويا ميخواد؟

هر پرداخت الکترونیکی رمز پویا میخواد.(مگر اینکه براش رمز دوم بذارن) راستی اینم بگم که وقتی با اپلیکیشن کارت به کارت میشه اجازه نمیده با کارتی بجز کارتی که صاحبش خودتی انجام بدی. باید صاحب کارت و صاحب شماره تلفنی که وارد شده یکسان باشه. حتی ایرانسل و همراه اول هم جدیدا اجازه نمیدن با کارتی که صاحبش نیستی قبض پرداخت کنی. و اینم بگم که سقف برداشتش فقط سه میلیون در روزه.که اگه فقط از این روش برداشت کنی نزدیک به یک ماه طول می‌کشه ۸۰ میلیون برداری.

حضوری هم که صاحب حساب نبوده.

فقط عابربانک میمونه که اونم رمز چهار شماره ای میخواد که روی کارت بانکی ننوشته. لااقل به برادرشوهر میگفتن رمز رو در اختیار کسی قرار نده. عابر بانک حین انجام دادن عملیات بانکی از چهره ی افراد عکس میگیره.(اگه ماسک نداشته باشه یا به کس دیگه ای نداده باشه انجام بده واضحه) و سقف انتقال کارتی روزانه از حساب از طریق عابر بانک ۱۰ میلیون تومان در روزه، که لااقل ۸ روز طول می‌کشه برای برداشت ۸۰ میلیون.