2777
2789

واسه ما بی تجربه ها 

تو فیلما آدم میبینه ژنه نشسته یهو از درد میپیچه به خودش ولی اینجا میگن درد از چند ساعت قبل میگیره ول می‌کنه 

وقتی درد میگیره دیگه هیچ کاری نمیشه کرد؟

من امروز دومین باره که زیر دلم سفت میشه خودم حس میکنم حرکات بچه‌س ولی بازم میترسم 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

شبیه شکستن همزمان ۷۲ استخوان

زایمان طبیعی البته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه شکستن همزمان ۷۲ استخوانزایمان طبیعی البته

😐😐😐

بابا منظورم اون تایمیه که تو خونه ای آروم آروم دردات دارن شروع میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من اولشو تجربه کردم میگرفت سر پنج دقیقه و ول میکرد اما مجبور بودم دردارو بروز ندم تا بفرستنم سزارین

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

تو سایت خانم بازدار زیاده خوب نیست بهشون استرس وارد بشه 

دردش زیاده اما غیر قابل تحمل نیست 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

من تجربه درد قبل زایمان ندارم چون بچم جاش خوب بود تا چهل هفتگی و سه روز صبر کردن دیدن خیررررر نمی‌خواد تشریف بیاره 

خودشون رفتن سراغش 😂

ولی وای از درد بعد از عمل مردممممممم 

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
بنظرت تاحالا ۷۲ استخونش شکسته که درک کنه😅🤣

خودمم داشتم به همین فک میکردم🤪🤪🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من سزارین کردم ولی اینطور که شنیدم دردهاش منظمه و کم کم فشار و درد بیشتر میشه و فاصله دردها کمتر میشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

درد قبلش منظم در حد پریودی که شدید در میکنه

خب ببین مثلاً چند ساعت مثل درد پریودیه بعد چند ساعت شدید میشه؟مثلا یه خانومی می‌گفت اون شبی که زایمان کرده از ظهر هی درد می‌گرفته و ول می‌کرده مثلاً هر سه ساعت یه بار 

هر چند ساعت یه بار درد گرفت باید برم بیمارستان ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا