2777
2789
عنوان

#سنوگرافی .. عقب بودن رشد جنین

4660 بازدید | 26 پست

دوستان کسی بوده که رشد شکم دست و پا جنینش عقب بوده ..تورو خدا کمکم کنید ..ار استرس زیاد دارم میمیرم ..رشد شکم میگن ده روز ..ولی بقیه نمی دونم 

نه من تا حالا نشنیدم  اصلا انقد اینجور چیزی عجیب غریب میشنوما دوست دارم اصلا دیگه سونو نرم

من که اسم سنو میاد استرس می گیرم ..خودمم تا الان همچین چیزی نشنیده بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر میترسی گلم؟سرش بزرگتره؟نگران نباش تا دوهفته طبیعیه.چند هفته بارداری الان؟هپارین نمیزنی؟که خونرسانی رو بهتر کنه بچه رشدش بهتر شه؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

تا دوهفته اختلاف مشکلی نداره نگران نباش.فقط یکم باید مراقب باشی و سونو بری که خدایی نکرده از دوهفته بیشتر نشه و خونرسانی و جفت جنین مشکلی نداشته باشه.برای بررسی جفت سونو داپلر یا همون رنگی مینویسه.اصلا نترس منم همینطور بودم.

چرا اینقدر میترسی گلم؟سرش بزرگتره؟نگران نباش تا دوهفته طبیعیه.چند هفته بارداری الان؟هپارین نمیزنی؟که ...

دکترم انقد بهم استرس وارد کرده..یعنی مشکلی جدیدی نداره ..نرمال ،😭😭😭😭😭😭 ..چند روزه معدم بهم ریخته فقط دارم زرداب بالا میارم ..معدم عصبی شده ..الان هفته ۳۶..از اول باردارین دارم اسپرین میزنم ..ولی الان عوضش کرده هیارین میزنم ..

تا دوهفته اختلاف مشکلی نداره نگران نباش.فقط یکم باید مراقب باشی و سونو بری که خدایی نکرده از دوهفته ...

سنو دالپر و بیوفیزیکال هر دو هفته انجام میدم میگن خوب ..دیگه به خودمم اعتماد ندارم .فک میکنم همه دارن بهم دروغ میگن 

دکترم انقد بهم استرس وارد کرده..یعنی مشکلی جدیدی نداره ..نرمال ،😭😭😭😭😭😭 ..چند روزه معدم بهم ریخ ...

نترس دختر خوب خداروشکر ۳۶ هفته ای بچه کامله.فقط مراقب حرکاتش باش کم نشه اگه شد سریع برو بیمارستان.هیچی نیست نگران نباش.به تغذیتم برسکه به جنین موادمغذی برسه رشد کنه.

دکترم انقد بهم استرس وارد کرده..یعنی مشکلی جدیدی نداره ..نرمال ،😭😭😭😭😭😭 ..چند روزه معدم بهم ریخ ...

مشکل نداره به خدا.نگران نباش‌تا دوهفته چیزی نیست.این اختلاف یعنی جنین لاغره.به دنیا اومد شیر میخوره خوب میشه.

نترس دختر خوب خداروشکر ۳۶ هفته ای بچه کامله.فقط مراقب حرکاتش باش کم نشه اگه شد سریع برو بیمارستان.هی ...

.. تغذیه مو بهتر کردم ..ولی از استرس میل به چیزی ندارم به زور میخورم ..حرکاتش الان بیشتر شده تا قبل ....شما نی نی تون دنیا امد ..قدش چند بود ..

غذاتو خوب بخور استرس خونرسانی به جنین رو کم میکنه.نترس بهت قول میدم چیزی نیست.یه نی نی سالم میاری مطمئن باش.

مشکل نداره به خدا.نگران نباش‌تا دوهفته چیزی نیست.این اختلاف یعنی جنین لاغره.به دنیا اومد شیر میخوره ...

..من از نظر قد هیکل مشکلی ندارم ..شوهرمم همین طور ..😭😭ولی بچه هام ریزن ..پسر اولم موقع دنیا امد وزنش۲۵۰۰بود ..ولی فک نکنم قدش مشکل نداشت ..چون مال ۱۱سال پیش اصلا یادم نیست قدش چند بود ..ولی این بچم الان وزنش زده ۲۸۰۰میگن وزنش خوبه قدش اندامش مشکل داره 

.. تغذیه مو بهتر کردم ..ولی از استرس میل به چیزی ندارم به زور میخورم ..حرکاتش الان بیشتر شده تا قبل ...

خوب خداروشکر نترس بابا چیزی نیست من دوتا بچه دارم پسرم قدش ۴۷ و دخترم ۴۶ بود.مثل شما ده روزم تفاوت داشت اندازه هاش.من مشکلمم حاد بود برا پسرم ۳۳ هفته و دخترم ۳۵ هفته سزارین شدم.چون خونرسانیم خیلی کم میشه بعد این هفته ها.بخدا جنینت سالمه انشاالله دنیا اومد میبینی سالمه فقط یادت نره من بچه هامو دعا کنی

غذاتو خوب بخور استرس خونرسانی به جنین رو کم میکنه.نترس بهت قول میدم چیزی نیست.یه نی نی سالم میاری مط ...

..خدا خیرت بده ..نظر امام رضا دارم ..اسم شو رضا بزارم ..برام دعا کنید امام رضا نظرمو قبول کنه ....من از اول باردارم فقط استرس کشیدم ..دیگه بسه ..توان شو ندارم ،😭😭خدا خودش به دل غریبم یه نگاه بندازه ..