2777
2789
عنوان

#سنوگرافی .. عقب بودن رشد جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4945 بازدید | 26 پست
..من از نظر قد هیکل مشکلی ندارم ..شوهرمم همین طور ..😭😭ولی بچه هام ریزن ..پسر اولم موقع دنیا امد وز ...

من بچه هام هردو ۱۸۰۰ بودن 😯 اینقدر نترس دختر بخدا این اختلافی که ازش میترسی فقط میگه بچت یکم لاغره فقط همین.و اینکه قد بچه بعد تولد معلوم میشه نه تو سونو.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

..خدا خیرت بده ..نظر امام رضا دارم ..اسم شو رضا بزارم ..برام دعا کنید امام رضا نظرمو قبول کنه ....من ...

عزیزم به خود خدا و به امام رضا قسمت میدم نگران نباش رضا کوچولو صحیح وسالم میاد بغلت.مراقب حرکاتش باش حتما.التماس دعا.خدا محافظ شما و نی نیته مط

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خداروشکر نترس بابا چیزی نیست من دوتا بچه دارم پسرم قدش ۴۷ و دخترم ۴۶ بود.مثل شما ده روزم تفاوت د ...

شما مشمل تون چی بود ..الان رشد بچه هاتون خوبه ..از خدا میخوام بحق این شبای عزیز .هیچ مادری با فرزندش امتحان نکنه ....منم با این دل شکستم براتون دعا می کنم 

شما مشمل تون چی بود ..الان رشد بچه هاتون خوبه ..از خدا میخوام بحق این شبای عزیز .هیچ مادری با فرزندش ...

من جفتم زود پیر میشه و خونم لخته میشه.الان خداروشکر پسرم عادیه ودخترم یکم لاغره.پسرم فقط یکم چرخش لگن داره‌ که اونم ربطی به رشد نداره.شما اصلا نگران نباش چیزی نیست گلم‌

موفق باشی عزیزم نگران نباشششش التماس دعا

من بچه هام هردو ۱۸۰۰ بودن 😯 اینقدر نترس دختر بخدا این اختلافی که ازش میترسی فقط میگه بچت یکم لاغره ...

عزیزم ..۱۸۰۰که خیلی‌کم بوده ...خدا حفظشون کنه ...بخدا خودمم موندم ..واس یه چند دقیقه یادم میره ..دوباره یادم میاد از استرس یه جا بند نمیشم ..فقط دعام کنید .دلم یکم اروم قرار بگیره ..

عزیزم به خود خدا و به امام رضا قسمت میدم نگران نباش رضا کوچولو صحیح وسالم میاد بغلت.مراقب حرکاتش باش ...

ممنون گلم ...خداا از دهنت بشنوه ..حتما مامان گلی ....خدا بچه هاتو برات حفظ کنه.. انشالله همیشه موفق باشن 

من جفتم زود پیر میشه و خونم لخته میشه.الان خداروشکر پسرم عادیه ودخترم یکم لاغره.پسرم فقط یکم چرخش لگ ...

انشالله خدا خودش شفا بده ...خیلی ناراحت شدم ..بچه ها خیلی مظلومن .خدا هیچ بچه ای رو بیمار نکنه 

من جفتم زود پیر میشه و خونم لخته میشه.الان خداروشکر پسرم عادیه ودخترم یکم لاغره.پسرم فقط یکم چرخش لگ ...

انشاالله پسر گلتم هرچه زودتر شفا پیدا کنه ..که باعث دل گرمی من شدین . انشالله هرچی از خدا می‌خواهی بهت بده