2777
2789
عنوان

چیز عجیب

154 بازدید | 6 پست

آدم چیز عجیبیه‌ها…

با چیزای کوچیک دلش شاد میشه،

مثل یه شاخه گل،

یه لبخند وسط ترافیک،

یا نوری که از بالای سر گل‌فروش تاب می‌خوره.

یه لحظه وایسادم،

دیدم چقدر همین چیزهای ساده می‌تونن حالِ آدمو عوض کنن.

شاید خوشحالی همیشه همین نزدیکی‌هاست،

فقط یادمون می‌ره ببینیمش.

۵۵ سالمه داقعا خوشحالی همین چیزها هست چیزی نیست که توی شرایط خاص منتظرش بشی تا برسه

سلام عزیزم صبحتون بخیر باشه ان شا.... چن سال از شما کوچیکترم. بنظرتون این بینش، با بزرگ شدن سن آدم به انسان دست میده یانه؟؟ نظر من اینه گذر عمر، این احساس رو در ادم به وجود میاره که باید در لحظه بود و از چیزهای کوچک هم شاد بود هر چند مشکلات ریز و درشت و... اجازه این کارو به اون صورت نمیده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم صبحتون بخیر باشه ان شا.... چن سال از شما کوچیکترم. بنظرتون این بینش، با بزرگ شدن سن آدم ب ...

سلام عزیزم ....میدونی در واقع خوشبختی و خوشحالی واقعا چیزی هست که خودت برای خودت به وجود میاری واقعا همون لحظه هایی هست که داره میگذره مثلا ی بستنی خوردن با خوشحالی و حال خوب و خنده که با خانواده یا دوستان میخوری ..حس خوب پوشیدن یک لباس تو یا ی وسیله ک میخری ....واقعا نباید به خودت بگی اگر به فلان موقعیت برسم  یا فلان اتفاق بیفته خوشحالم ...نه شما خوشحال باش از همه لحظاتت تا به اون موقعیت هم برسی ....اینا رو موقعی متوجه میشی که سنت رفته بالا و برمیگردی میبینی زندگی نکردی  و قدر لحظاتی که گذشت رو ندونستی ...چون واقعا توی سن بالا خیلی از خوشحالی هایی که توی سن پایین میتونی تجربشون کنی دیگه هیچ معنایی نداره ...و واقعا چیزهای زیادی تو رو خوشحال نمیکنه ...ولی متاسفانه آدم ها همینطور منتظر خوشحالی و خوشبختی میمونن تا اینکه یهو میبینی مثل برق و باد سن بالا رفته و هیچ لذتی از زندگی نبردیم ...دور از جون شما  باید قدر لحظه های الان رو بدونیم شاید اصلا سال دیگه ای وجود نداشت 

امیدوارم وقتی ۵۵ سالم شد طرز فکرم مثل شما باشه و به آرامش رسیده باشم🫠

انشالله که از الان تا همیشه آرامش داشته باشی ...اینو به بچه های خودم هم همیشه میگم تا جوان هستید هر کاری که خوشحالتون میکنه رو انجام بدید نگید بزارم تا فلان اتفاق بیفته یا فلان کار رو بکنم بعد به خودم برسم یا برای خودم زندگی کنم الان هر کاری که میبینی خ شحالت میکنه رو انجام بده  نزار برای بعد زندگی کردن و انجام کارهایی که دوست داری توی جوانی یک معنای دیگه داره و حسش با انجام همون کار توی سن بالا خیلی فرق داره ....انشالله ۱۲۰ سال عمر کنی ولی خوشحال و خوشبخت و سلامت

انشالله که از الان تا همیشه آرامش داشته باشی ...اینو به بچه های خودم هم همیشه میگم تا جوان هستید هر ...

پیامتون روزمو ساخت ممنون از محبتتون واقعا انشالله شماهم سلامت باشید و سایه تون همیشه بالا سر بچه هاتون باشه🥹🤍