2777
2789
عنوان

خانم ها بیاین یک لحضه توی این شرکت کنید لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 27 پست

ی بار از خالم پرسیدم اگر یکی با اختلاف سنی ۱۷ سال بیاد خواستگاریت پولدار و خوشتیپ و عاشقشم باشی قبول می‌کنی ؟ گفت آره وقتی اینا باشه و من دوست داشته باشم ۱۷ سال تفاوت سنی رو بهش توجهی نمیکنم .

بنظرتون این حرفا درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هنوز سنی نداری. اصلا نمیدونم حست به ایشون بخاطر عشق هست یا از سر یه سری کمبودهایی که ممکنه توی زندگیت باشه.

خیلی هارو دیدم به سن شما حتی به طرف فهموندن عاشقش هستن و اون بنده خدارو انداختن توی فکر بعد از مدتی فهمیدن اشتباه میکنن.

الان خیلی زوده برای ازدواجت.

هنوز به خودشناسی و جهان بینی نرسیدی. هرچند بگی از همسنات بیشتر میفهمی ولی هنوز خیلی خامی و خیلی کم تجربه. 

اگر میخوای توی زندگیت خوشبخت بشی و آسیب نبینی دیگه به احساست بها نده.

قیافه و پول و این چیزا فقط تا شب ازدواج مهمه از فرداش با افکار و اخلاقش زندگی میکنی. با آدمی که دنیارو ۱۷ سال بیشتر از شما تجربه کرده و از دید خودش خیلی عاقل و کامله و ممکنه توی زندگی برای حرفای شما تره هم خورد نکنه و همش بگه بچه ای.

خب کسی که ورزشکاره روند پیریش خیلی کند میشه ولی بازم باید از لحاظ فکری باهم مچ باشید. البته عشقتم ی ...

ببینید الان زن و شوهر هایی هستن که اختلاف سنی زیادی دارن مثلا مادر بزرگ مادری من با پدربزرگم فقط ۵ سال تفاوت داشت ولی مادربزرگم ۵۸ سالکی بیوه شد مادر پدریم ۱۳ سال تفاوت داشته با شوهرش ولی ۷۱ سالکی بیوه شد یا معمولا زن هازودتر از مرد ها پیر میشن زایمانو حرص زندگی بچه و... من خودم صورتم تپل هست بیبی فیس نیستم 

عزیزم هنوز سنی نداری. اصلا نمیدونم حست به ایشون بخاطر عشق هست یا از سر یه سری کمبودهایی که ممکنه توی ...

بله می‌دونم ولی نمیتونم هیچ جوره فراموشش کنم 

ببینید الان زن و شوهر هایی هستن که اختلاف سنی زیادی دارن مثلا مادر بزرگ مادری من با پدربزرگم فقط ۵ س ...

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم‌.

تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال.

سنت خیلی کمه که الان بخوای بگی قطعا عاشقشی. توی این سن هر حسی رو آدم به عشق ربط میده.

به حرفم گوش بده و دیگه بهش فکر نکن. یه مدت رهاش کن و تحت نظر مشاور باش ببین چی میشه. دو سه سال دیگه به حرفام میرسی و دعام میکنی.

از نظرات همگی ممنون هستم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سعی  فراموشش کنم . 

من دیگه باید برم برام ممنون از همه خیلی بهم کمک کرد حرفاتون.