2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلمای من همع بی خانوادع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

فیلمای من همع بی خانوادع

دقیقا منم😂

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟

پاپیون .گلادیاتور .کروئلا هم شاده و فانتزی و جنایم هم هست هم واقعا بی صحنس خارجیه .جوکر .بازی تقلید من سانسور شده دیدم😁😁😁اینو .دونده هزار تو سه سری هستش ولی 

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛
موضوعش درباره چیه؟

سازمان مجاهدین 

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛
دقیقا منم😂

پشما م

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مال منم😂😂😂 برا همین الان دست به دامن نی نی سایت شدم یه با خانوادشو پیدا کنم😂😂

کروئلارو ببین باحاله ولی موزیکال هستش ی کوچولو رقص داره .ی سر جدید سیندرلام اومده عالیع علا دینم هست اونم موزیکاله