2777
2789
عنوان

اومیکرون 🤦🏻‍♀️

423 بازدید | 26 پست

سلام عزیزان امیدوارم حالتون خوب باشه 💛

میرم سر اصل مطلب: 

خانواده ی من بعد از چند وقت امروز رفتن خونه ی مادربزرگم که ببیننش، ولی متاسفانه خبر نداشتن که این چند روز مریض بودن 🤦🏻‍♀️ رفتن و بعد از نشستن و حال و احوال متوجه شدن از حدودا هشت یا ده روز پیش مریض شدن و بدن درد و بقیه ی علائم اومیکرون رو داشتن ، مشکل اینجاس اونا اصلا ماسک نداشتن و خانواده منم تو خونه ی اونا ماسک نداشتن، الان پدر مادرم اومدن خونه و منم خواستم از شما کمک بگیرم... الان پدر مادرم که از اونجا اومدن چه کارایی کنن که اگه خدایی نکرده ازشون گرفته باشن ، زودتر خوب شن؟ یا اینکه حداقل من و برادرم نگیریم 🤦🏻‍♀️چه چیزایی بخورن؟ الانم ماسک زدن که اگه خدایی نکرده چیزی شده باشه حداقل ما مبتلا نشیم ، ممنون میشم بگین چیکار کنن🥺 اونا سرفه هم داشتن متاسفانه و فاصله شون هم کم بوده و انگار دلشون نخواسته ماسک بزنن😒بخدا ما کلی رعایت میکنیم و حواسمون همیشه هست ، همیشه ماسک داریم و همراهمون الکل هست ولی اینبار اینجوری شده🥺ما حدودا شیش ماه پیش کرونا دلتا گرفتیم خانوادگی ، و خیلی سختی کشیدیم 🥺 واکسن هم دو دوز زدیم... ممنون میشم بگیدچی کنیم🥺

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من...💫❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هشت تا ده رور گذشته فک نکنم بگیرن

ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ، ﻳﮏ ﺭﻭﺯ، ﻳﮏ ﻣﺎﻩ یا ﻳﮏ ﺳﺎﻝ. ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ. ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند، ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ، ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ…
دوتا ویتامین دی ۵۰۰ بخور با دوتا ویتامین c سه چهار روز استراحت کنید که اگر گرفتید ضعیف بگیرین لبنیات ...

اره اتفاقا من و مامانم دیروز ویتامین دی خوردیم، بله ممنون 🥺💛

من دقیقا الان مبتلا به اومیکرون هستم هیچی توکل بخدا پختنی میخوریم صبر میکنیم می گذرد  شما با خ ...

انشاالله با کمک خدا زودتر خوب بشین عزیزم🥺💛 بله درسته ممنونم 🌹