2777
2789
عنوان

اگر ایرانی بود !😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 47 پست
ن فرزندم زیادی دست بالا گرفتی  ایرانی ها هنوز تو جاهلیت قدیم زندگی میکنن

درسته فرهنگمون پایینه مخصوصا تو زمینه حقوق زن 

ولی خب کاری که باید بکنیم اینه که شروع کنیم به اصلاح خودمون 

نه اینکه بشینیم خودمونو مسخره کنیم و جوکای چرت و پرت بسازیم 

ایران کجاست؟تک تک ما با عقایدمون ایرانو ساختیم دیگه 

همه حرفاتون ی طرف اون حرفی ک گفتن ایرانیا از قدیم دماغ گنده بودن ی طرف.اخه کی همچین حرفیو زده ب همه تعمیم میدن چرا

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک ب شعورت‌ عزیزم 

این جمله ک میگن اینجا ایران است هم برا آدما بی شخصیت ک ب وطن خودشون توهین میکنن

متعهد 💙👫🏻تاریخ عشقمون‌ ۱۳۹۸.۲.۵💫نقص در معرفتِ ماست نِگارا وَر نه، نیست بی‌ مصلحتی حکمِ خداوند حکیم :)‌ معماری دانشگاه میبد👷‍♀️زهرام‌ بهم میگن میتی😁میترا... عشقم تو تاکسی عاشقم شد 😑😂🦦❤️🤦🏻‍♀️ دختر رشتی یزدی اصفهانی قاطی🤩😂
همه حرفاتون ی طرف اون حرفی ک گفتن ایرانیا از قدیم دماغ گنده بودن ی طرف.اخه کی همچین حرفیو زده ب همه ...

بینی ایرانی ها یه مقدار به سمت پایین  و کمی قوز دار بوده 

واقعا هم انجوری بوده ولی دلیل نمیشه توهین کنیم 

از نظر من زیبا هم هست 

بینی ایرانی ها یه مقدار به سمت پایین  و کمی قوز دار بوده  واقعا هم انجوری بوده ولی دلیل ن ...

واقعا نمیشه جمع بست عزیزم. نمونه اش خود من دماغم اصلا اینی ک تعریف کردی نیس

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
موافقم  ما نه رمان درست درمونی داریم  نه فیلمی نه سریالی که فرهنگ ایرانی رو نشون بده&nbs ...

درود بهت 

یکی که میگفت کوروش نبوده چون فردوسی تو کتابش اسم تمام پادشاهان اورده جز کوروش😐😐😐 یعنی هنگ کردم از این حجم از نادونی و دشمنی با کشورش 

اون ادمی که اگاهانه و مستقیم دشمنی میکنه شرفش از اونیکه صرفا با یه بهانه ی بچگانه دنبال تخریب هست بیشتره  

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
خیلی دلم میخواست بگم ایران دوران جاهلیت نداشته 😂 اگه تاریخ بخونی همیشه از تمام کشور ها جلو تر بوده ...

ایران آمیخته با جاهلیت و خرافات شد 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

تو هر جامعه ای استثتا هست اما ژن ها هم  باهم قاطی میشن 

اتفاقا یه تاپیکم برای چهره ایرانی زدم خیلی ها ۱۰ اصلش رو دارن اما دوتاش رو نه 

بینی ایرانی ها یه مقدار به سمت پایین  و کمی قوز دار بوده  واقعا هم انجوری بوده ولی دلیل ن ...

اینی که شما گفتی درسته 

بینی ایرانی های اصیییییل 

توجه کنید اصیییییل همینه که شما فرمودید 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

همیشه شکل های متفاوت وجود داره اما ویژگی نژادی ما اینه مثل ژاپنی ها که چشم های بادومی دارن اما ممکنه در اون جامعه افرادی پیدا بشن که چشم های بزرگی داشته باشن!

الانم ژن ما با خیلی های دیگه ترکیب شده با عرب،ترک،افغان و....پس قرار نیست همه اون ویژگی رو داشته باشیم

درود بهت  یکی که میگفت کوروش نبوده چون فردوسی تو کتابش اسم تمام پادشاهان اورده جز کوروش😐😐😐 ...

یکی تو تاپیک من هچین حرفی زد 

جوابشم دادم که اسمش کوروش تو شاهنامه اومده 

دلیلش اگاهی کم هست اگه یه دونه کتاب میخوند همچین حرفی رو نمیزد

واي بيني منم همينطوريه...خوبه يه تعريف كردي اعتماد ب نفس گرفتم مرسي واقعا😂🧡

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
موافقم  ما نه رمان درست درمونی داریم  نه فیلمی نه سریالی که فرهنگ ایرانی رو نشون بده&nbs ...

خواستم بگم چجوری ممکنه اینقدر دقیق حرف دل من رو بزنی که یادم اومد ما دردمون یکسانه و از یه نوع از آدما داریم زخم میخوریم😅 

خوشحالم کسایی پیدا میشن که دغدغه ایران نازنین رو داشته باشن😍 

درسته واقعا، من هم تا مدت ها از ایران راستین بی خبر بودم و فقط به واسطه خانوادم یه چیزای کوچکی میدونستم از اون دوره، ولی خدا رو شکر مسیر زندگیم تغییر کرد و فهمیدم چه پیشینه باشکوهی داشتیم، دلم میسوزه وقتی میبینم مردم به خودشون زحمت ۴ خط کتاب خوندن درباره الگوهای باستانی و ایران رو نمیدن، به ویژه زمانی که میدونیم ایرانیا چه روحیه پژوهشگری داشتن و الان خیلیا اون روحیه رو از دست دادن بیشتر آدم حرصش میگیره🚶🏻‍♀️

خوبه که شما درباره این چیزا تاپیک میزنی، شاید دست کم ۱ نفر دنبالش رو بگیره 

درباره رمان هم خدا رو شکر الان چندتا نویسنده از نسل جوون دارن یه کارایی میکنن😍 فکر میکنم دربارشون بدونی 

کارای خوبی از آب دراومدن و من امیدوارم که با این چند نفر و کسانی چون شما دست به دست هم بدیم و شکوه ایران رو به مردم یادآوری کنیم

📍جز درآوردن زبان کاش شما را هنر دیگری نیز بود! 🌘زخم بر تنِ «ایران» می‌زنند؛ ما که از شکوهِ آن روز آگاهیم، از درد به خود می‌پیچیم... 💜چشم به آتش وسط خیمه دوخت و گفت: میدانی که من چه کسی را توی دنیا از همه بیشتر دوست دارم؟ با خواب‌آلودگی گفتم: من را؟ با لبخند گفت: قبل از تو!.. شانه هایم را بالا انداختم و او زمزمه کرد: خدا را! (پارسیان و من_آرمان آرین) 💎مشکل از آدمها و این همه واژه که ساختند نیست، بعضی حرفها که خیال میکنیم گفتنی نیستند اصلا حرف نیستند، احساسات بی واژه‌ای هستند که با درد خو گرفتند و جایشان فقط در سینه آدمهاست، نه بر زبانشان.(فصل پنجم عاشقانه‌هایم_فاطمه ایمانی) 🦚بیا که دوش به مستی سروش عالم غیب/نوید داد که عام است فیض رحمتِ #او 💚او 💛و به یاد برگزیدهٔ او، خورشید ایران زمین ☀️(تیدا) زمزمه کرد: سپاس اهرمن! سپاس که باز هم به خاطرم آوردی که ایزدم درست میگوید! ... من کودکم را از خودم بیشتر دوست دارم، نه از خدایم! خدایی که نمیگذارد زانو زدن منِ بی همتای خلقت، در برابر تو ناچیز به سجده تبدیل شود، سزاوار کنار گذاشته شدن نیست! (تیدا، زاده نور یا تاریکی؟!_نسترن خدابنده=EVRINA) 🌹مهربان و مهربانو! اگه تو دیدگاهم واژگان کهن پارسی رو بکار بردم و برات ناآشنا بودن به شیوه سخنگوییم نخند🙂 من تلاش میکنم از زبانی گرامی که بازمانده پیشینه ایرانِ کهن هست ولی داره از بین میره پاسبانی کنم 🔥نوشتار «نماد آتش در ایران باستان_سایت پارسیان دژ» رو بخونید و چرایی ارزش آتش در ایران رو بدونید.