2777
2789
عنوان

اگر ایرانی بود !😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 47 پست

واقعا نمیفهمم چرا بعضیا فکر میکنن ما اخ و پیف و کج و کوله ایم هیچی نداریم هیجی نفهمیم ولی اون ور آبیا گل و بلبلن و حتی تو توالتم بوی مشک و عنبر میدن ... ادم ادمه دیگه همه جا همه جوره هست ، چرا انقدر باید بکوبیم تو سر خودمون برای مسخره بازی و به چشم اومدن و لودگی و لایک و کامنت ، زشته یعنی چی واقعا 

عجب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملااااا موافقم ، 

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
ن فرزندم زیادی دست بالا گرفتی  ایرانی ها هنوز تو جاهلیت قدیم زندگی میکنن

ایرانی ها؟!!!!

سلام خانم خارجی

خودتم ایرانی دیگه

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 

من بیشتر ازهمه ناراحت کسایی میشم که عکسشون توی فضای مجازی مسخره میشه بخاطر ظاهر یا چهره شون مثل عکس همین اقایی که گذاشتی

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

هر چی میگذره بیشتر تو دنیا به انزوا میریم 

و تو خود ایرانم بی فرهنگی و جهالت و خرافات بیداد میکنه 

انگار داریم عقب گرد میکنیم به قرون‌وسطا

انگار نه انگار ایرانی هستیم اونم با چنین پشتوانه غنی فرهنگی

البته چیز زیادی از ایران و فرهنگش باقی نمونده ولی همونم داره به یغما میره

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
ایرانی ها؟!!!! سلام خانم خاجی خودتم ایرانی دیگه

خیلی دلم میخواست بگم ایران دوران جاهلیت نداشته 😂

اگه تاریخ بخونی همیشه از تمام کشور ها جلو تر بوده 

تمدن و فرهنگ ایرانی همیشه زبان زده 

خیلی دلم میخواست بگم ایران دوران جاهلیت نداشته 😂 اگه تاریخ بخونی همیشه از تمام کشور ها جلو تر بوده ...

دقیقاً

نمیدونم چرا کشور های دیگه برای خودشون کردن بُت

من زبونم مو درآورد، چند سال با هر کی که اینجور چیزا رو میگفت سر و کله میزدم که شاید بیخیال توهین به ایران و ایرانی بشن اما هیچ فایده ای نداشت 

نمیدونم این مردم که فقط توهین کردن به ایران و ایرانی رو بلدن چرا بیخیال ایران نمیشن و نمیرن به سرزمین بافرهنگ و بی کاستی و ناشناخته خودشون و ما ایرانی های زشت بی فرهنگ رو رها نمیکنن به حال خودمون😑 

البته! زمانی که تلاشی برای پرداختن به ایران و تاریخش انجام نمیگیره انتظار بیشتری هم نباید داشته باشیم

📍جز درآوردن زبان کاش شما را هنر دیگری نیز بود! 🌘زخم بر تنِ «ایران» می‌زنند؛ ما که از شکوهِ آن روز آگاهیم، از درد به خود می‌پیچیم... 💜چشم به آتش وسط خیمه دوخت و گفت: میدانی که من چه کسی را توی دنیا از همه بیشتر دوست دارم؟ با خواب‌آلودگی گفتم: من را؟ با لبخند گفت: قبل از تو!.. شانه هایم را بالا انداختم و او زمزمه کرد: خدا را! (پارسیان و من_آرمان آرین) 💎مشکل از آدمها و این همه واژه که ساختند نیست، بعضی حرفها که خیال میکنیم گفتنی نیستند اصلا حرف نیستند، احساسات بی واژه‌ای هستند که با درد خو گرفتند و جایشان فقط در سینه آدمهاست، نه بر زبانشان.(فصل پنجم عاشقانه‌هایم_فاطمه ایمانی) 🦚بیا که دوش به مستی سروش عالم غیب/نوید داد که عام است فیض رحمتِ #او 💚او 💛و به یاد برگزیدهٔ او، خورشید ایران زمین ☀️(تیدا) زمزمه کرد: سپاس اهرمن! سپاس که باز هم به خاطرم آوردی که ایزدم درست میگوید! ... من کودکم را از خودم بیشتر دوست دارم، نه از خدایم! خدایی که نمیگذارد زانو زدن منِ بی همتای خلقت، در برابر تو ناچیز به سجده تبدیل شود، سزاوار کنار گذاشته شدن نیست! (تیدا، زاده نور یا تاریکی؟!_نسترن خدابنده=EVRINA) 🌹مهربان و مهربانو! اگه تو دیدگاهم واژگان کهن پارسی رو بکار بردم و برات ناآشنا بودن به شیوه سخنگوییم نخند🙂 من تلاش میکنم از زبانی گرامی که بازمانده پیشینه ایرانِ کهن هست ولی داره از بین میره پاسبانی کنم 🔥نوشتار «نماد آتش در ایران باستان_سایت پارسیان دژ» رو بخونید و چرایی ارزش آتش در ایران رو بدونید.
من زبونم مو درآورد، چند سال با هر کی که اینجور چیزا رو میگفت سر و کله میزدم که شاید بیخیال توهین به ...

موافقم 

ما نه رمان درست درمونی داریم 

نه فیلمی نه سریالی که فرهنگ ایرانی رو نشون بده 

متاسفانه مردم هم دنبالش نمیرن 

طرف میگه کوروش بزرگ کلا وجود نداشته چون منبع معتبری وجود نداره 😂

فردوسی ایرانی نبوده !

تخت جمشید بنای تاریخی نیست 🤕

و هیچ کسی هم جلوی این افراد نمی ایسته  

وقتی نه مردم نه دولت تاریخ نمیدونن انتظار بیشتر از این نباید داشته باشیم