2777
2789
عنوان

نیم ساعت بیشتر وقت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 21 پست
خواهش میکنم عزیزم ایشالله زندگیت روز به روز بهتر میشه این زندگی خودم 

شما این جوری بودی؟؟؟؟

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما این جوری بودی؟؟؟؟

بله من چند سال پیش با خانواده شوهرم زندگی میکردم پدر شوهر خیلی منو اذیت میکرد یعنی خیلی یا ولی خدایش شوهرم از اول خوب بود ولی اونا پرش میکردن یعنی کارم هرروزم گریه بود کاری کرده بود که شوهرم از خانوادم بدش میومد هروقت میرفتم خونه مامانم کاری نمی کردم چیزی هم نمی گفتم شوهرم بهم میگفت مامانت تورو پر کرده  

خلاصه عزیزم سرت درد نیارم گذشت گذشت تا این که خودم تو ای جنگ پیروز شدم فقط با صبر توکل بر خدا پدر شوهرم میخواست منو خانوادم از چش شوهرم بندازه که خودش از چشم دوتا مون افتاده هدفش این بود که من سالی ۱بار هم خونه مامانم ندم ولی در هفته چند روز اونجام پس تو هم فقط صبور باش

بله من چند سال پیش با خانواده شوهرم زندگی میکردم پدر شوهر خیلی منو اذیت میکرد یعنی خیلی یا ولی خدایش ...

افرین عزیزم💪ایشالا زندگیت هر روز بهتر بهتر میشه

ما خونه مستقل داریم شوهرم وعضش خوبه خداروشکر

ولی اخلاقای خاصی داره نمیتونم کنار بیام ،الان بهتر شده ولی همش اون اتفاقای بینمون افتاده یادم‌میاد همش دنبال بهونه ام جداشم ازش

تحمل رفتاراشو ندارم

الانم خدا خدا میکنم منو بذاره خونه مامانم دیگه برنگردم😓

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
افرین عزیزم💪ایشالا زندگیت هر روز بهتر بهتر میشه ما خونه مستقل داریم شوهرم وعضش خوبه خداروشکر ولی ...

توکلت به خدا  همه چیز درست میشه باهاش در مورد اخلاقش صحبت کن بگو از این رفتار ات ناراحت تا به خودش بیاد

چکار کنم پس تنهایی پوسیدم خونه تپش قلب گرفتم بهشم میگم میگه چه خبره اونجا😥😥😥😥

اونا بی که راه دور هستن چی بگن که نهایتا سالی ۲ بار میتونن بزن خونه مادرشون

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
اونا بی که راه دور هستن چی بگن که نهایتا سالی ۲ بار میتونن بزن خونه مادرشون

اره واقعا برای اونام سخته

ولی هرکس اخلاقی داره