روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2687 عنوان به نظرتون باور کردنیه یه مرد سه سال مهاجرت کنه و بره که کار زن و بچه اش هم درست کنه ولی هنوز نشده😐 190 بازدید | 17 پست یه آقایی سه ساله رفته یه کشوریمیگه دارم کاراتون و درست میکنم بیایدزن و دوتا بچه اش سه ساله تنهانشدنیه؟زمان زیادی نیس؟نباید برگرده دیگهمیشه مردی سه سال تنها باشه پاک باشه؟ بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟ دیروز | 15:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 7456 پسر خاله خودم الان هفت ساله رفته زن و بچش هم اینحا والا چی بگیم ،میگه پول اونجا خوبه
سفیدبخت۹۷۹۷ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 2303 یکی ار فامیلامون پنج سال این شرایط رو داشت سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2687 تو خارج شاید اره والله شوهر من بود شونصدتا میوورد سرم سه سال خیلیهمیگم شاید پیچونده اینارو بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2687 باورش سخته دلم برا زنه سوخت ولی دقیقا بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 12655 والله شوهر من بود شونصدتا میوورد سرم سه سال خیلیهمیگم شاید پیچونده اینارو کدوم کشور
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2687 پسر خاله خودم الان هفت ساله رفته زن و بچش هم اینحا والا چی بگیم ،میگه پول اونجا خوبه پس زن و بچه چیروابط عاطفی جن سی چیمرد میتونه بدون اینا؟ بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
هیپوتالاموس1 عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 199 به نام خدا سری که درد نمیکنه دستمال نبندیم.فعلا اعتماد کنیم تا جایی که خلافش ثابت شه.این زندگی به اندازه کافی سخت هست با افکار منفی سخت ترش نکنیم.پایان.
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 7456 پس زن و بچه چیروابط عاطفی جن سی چیمرد میتونه بدون اینا؟ ما زیاد با خانمش رفت و امد نداریم حالا جالبه خالم میگه درامدش عالیه اما خونشون اجاریه ،ماشین هم ندارن
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2687 ما زیاد با خانمش رفت و امد نداریم حالا جالبه خالم میگه درامدش عالیه اما خونشون اجاریه ،ماشین هم ندار ... خیلیاشون چرت و پرت میگن واسه اینکه کم نیارن بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟