یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رفیقام رفتن گفتن مدیرمون جلو بچه ها بدون پلاستیک و این چیزا گف بیا
و من محو میشوم🗿
https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت میخوام🙏🏼
داشتیم با دوستم بدمینتون بازی میکردیم چن روز قبلش بارون اومده بود و جو های مدرسه روشون برگ بود فککردم خشک شدن.. توپه افتاد تو یکی ازاین جوها منم جوگیرانه جفت پا. پریدم و گل بود و هیکلم کلا گلی شد
ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
کلاس دوم رو کتاب ریاضیم بالا آوردم...😑 تو حیاطم بالا آوردم معلم با یه پارچ آب دنبالم بود تمیز میکرد😂😂 بعد دیگه تا آخر سال من همش میرفتم پای تخته سوالارو حل میکردم چون کتاب نداشتم.
🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه میخوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗
از پریود بگذریم همه یبار تجربش کردن تو مدرسه بدون امکانات😂دوستم منو یکی از دوستامو چیبونو بهم اومد دوتامونو بلند کنه من پرت شدم رو زمین دستم ترک خورد تا چند ماه یه چیز دو گرمی هم نمیتونستم بلند کنم خیلی درد کشیدم
حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟ کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍