من ۲۱ سالمه دوتا دختر دارم ۵ ساله و ۲ ساله ۱۵ سالم بود ک ازدواج کردم به طورسنتی شوهرم ۳۴ سالشه مشکلم اینه همسرم اهل محبت نیس و بی احترامی زیاد میکنه میخوام جدابشم حتی خودکشی کردم ولی نشد خستم از این زندگی هیپکسو ندارم پشتم باشه
خدا خیلی خیلی خیلی دوستت داشته که توی خودکشی موفق نبودی.
اول بسنج ببین بعداز جدایی شرایطت بهتر میشه یا بدتر. مثلا الان سرپناهی داری و خرج زندگی رو داری ولی همسر مناسبی نداری. بسنج اگه بعداز ازدواج قرار باشه همسر بد نداشته باشی و سرپناه نداشته باشی و خرج زندگی نداشته باشی، بهتره به جدایی فکر نکنی و از راههای دیگه وارد بشی ببینی میتونی توی زندگیت تغییر ایجاد کنی ؟؟ شاید مشاوره تاثیر بزاره. شاید یکم چشماتو ببندی و بیخیال تر باشی بتونی بهتر کنار بیایی. متاسفانه اطرافم هستن مردای زورگو و نمک نشناسی که میبینم زنشون داره زندگی میکنه و از در سازش وارد میشن. میدونین این زنها چه اجری پیش خدا دارن؟؟ چون دارن با یه دیو زندگی میکنن. شما هم اگه میشه بخاطر بچه هاتون چندتا راه دیگه رو امتحان کن شاید بتونی نتیجهای بهتر از طلاق برای زندگیتون داشته باشید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.