2777
2789
عنوان

میخوام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 85 پست

چتون شده چرا اینقد سر این مسائل میخواین طلاق بگیرین خانوم پسرعمم دوتا بچه ی دوقلو داره قهر کرده رفته مهریشم گزاشته اجرا اخه چرا فقط به خودتون فکر میکنید اون بچه ها گناهی ندارن حداقل بچه دار نمیشدین

خدا خیلی خیلی خیلی دوستت داشته که توی خودکشی موفق نبودی. 

اول بسنج ببین بعداز جدایی شرایطت بهتر میشه یا بدتر. مثلا الان سرپناهی داری و خرج زندگی رو داری ولی همسر مناسبی نداری. بسنج اگه بعداز ازدواج قرار باشه همسر بد نداشته باشی و سرپناه نداشته باشی و خرج زندگی نداشته باشی،  بهتره به جدایی فکر نکنی و از راههای دیگه وارد بشی ببینی میتونی توی زندگیت تغییر ایجاد کنی ؟؟ شاید مشاوره تاثیر بزاره. شاید یکم چشماتو ببندی و بیخیال تر باشی بتونی بهتر کنار بیایی. متاسفانه اطرافم هستن مردای زورگو و نمک نشناسی که میبینم زنشون داره زندگی می‌کنه و از در سازش وارد میشن. میدونین این زنها چه اجری پیش خدا دارن؟؟ چون دارن با یه دیو زندگی میکنن. شما هم اگه میشه بخاطر بچه هاتون چندتا راه دیگه رو امتحان کن  شاید بتونی نتیجه‌ای بهتر از طلاق برای زندگیتون داشته باشید

این نیز بگذرد .... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چتون شده چرا اینقد سر این مسائل میخواین طلاق بگیرین خانوم پسرعمم دوتا بچه ی دوقلو داره قهر کرده رفته ...

اخه مگه چکد سالم بود ک ازم بچه خواستن ۱۵ سالم بود بچه اولمو اوردم

خدا خیلی خیلی خیلی دوستت داشته که توی خودکشی موفق نبودی.  اول بسنج ببین بعداز جدایی شرایطت بهت ...

مشاوره رفتم افسردگی شدید دارم گفت شما بدرد هم نمیخورید اما شوهرم مجبورم کرد بچه دوم بیارم

شوهرم بچه ننه س وبه هر بهونه تهدید به طلاق میکنه اینبارم جدیییی میخاد طلاق بده

پدرشو دربیار بگو طلاق میدی باشه منم خیلی از زندگی باهات خوشحال نیستم مهریه ام رو بده طلاق بگیرم 

مباااادا مهرتو ببخشی دختر سفت و سخت تا قرون آخر بگیر برای خودت زندگی بساز

بچه هامو نمیده بهم مطمعنم ولی بخدا دیگه نمیتونم دیگه طاقتشو ندارم فکر همه چی تو سرم هست به جز زندگی ...

عزیزم به عشق خودت و بچه هات زندگی کن

باور کن فقط کافیه خودت رو بیشتر دوست داشته باشی

به همسرت و کارهاش فکر نکن

یک زمانی هست که فقط خودتی ولی حالا دو تا دختر بی پناه هم هستند که تو همه ی امیدشونی

میشه بیشتر توضیح بدید عزیزم. مشکل اصلیتون با همسرتون چیه؟

بی اعتماده عصبیه همه چیو بهم دیکتهدمیکنه مثله یه معلم اینجور باش اینجور راه برو اینا برو اینکارو بکن واینکه بی احترامیش زیاده محبت نمیکنه اصلا