عزیزدلم من دعا میکنم خدا حافظ جنینت باشه ان شاالله که هیچی نمیشه دیگه تروخدا از این کارا نکن الانم برو اورژانس واینسا تو تاپیک فقط سریع زنگ بزن بگو رفتی قرص خوردی سریع کمکت میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شماره همراه دکتر زنانتو داری بهش زنگ بزنی با دکترت صحبت کن دلتو بسپار بخدا ان شاالله که هیچی نمیشه نگران نباش میدونم عصبانی بودی شیطون لعنتی رفته تو جلدت یکاری کردی ولی دیگه استرس نداشته باش که بدتره
نه ندارم تو گوگلزده میتونه باعث سقط یا نقص بشه چکار کنم دارم روانی میشم
نه عزیزدلم فکرای بد نکن بدتره ها برای بچتم خوب نیس اصلا
همین که بالا آوردی خودش خوبه رفتی درمونگاه آمپول و سرم تقویتی هم که زده خدا ارحم راحمین تو اصلا نگران نباش بچت در پناه خدا الانم برو استراحت کن نگران اصلا نباش
آره قربونت بدم چرا نمیشه گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدا مراقب بچت ان شاالله سالم و صحیح میاد بغلت فقط دیگه هیچوقت هیچوقت تا آخر عمرتم سمت خودکشی اینکارای بد نرو