2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسال پیش بینیمو دکتر راستا جراحی کرد. نه عوارضی داشتم نه مشکل دیگه ای

خیلی خوب شد بینیم. مادرم هم بلفارو انجام داده پیش ایشون

پیشنهاد میکنم اگه قصد جراحی بینی دارید حتما پیش دکتر راستا برید

نمونه کارهای جراحی بینی دکتر راستا ببینید خودتون متوجه میشید چقدر کارشون خوبه. من از طریق همین نی نی سایت باهاشون اشنا شدم و بینیمو جراحی طبیعی کردم. البته اینم بگم من دنبال جراح بینی خانم بودم

دکتر راستا بهترییییییییینه. ما کل خانوادمون پیش ایشون عمل کردیم.  مامانم چون خیلی خجالتیه، دنبال دکتر خانم بود که کارشون خوب باشه

بعد از کلی تحقیق دیدم دکتر راستا تو این زمینه حرف اول میزنه.  بعدش کل خانواده رفتیم پیششون جراحی کردیم

من خیلی از دوستام پیش دکتر راستا  عمل کردن، ایشون خیلی دکتر خوبیه و رفتار خیلی محترمی دارن

من همراه دوستم رفته بودم شناختمشون. کلی جراحی دارن. میتونید نمونه کاراشون رو توی اینستا ببینید

به هیچ عنوانم آنزیم رو پیشنهاد نمیدن

من واسه انتخاب جراح بینیم اولین ملاکی که در نظر گرفتم تجربه جراح بودش بخاطر اینکه این موضوع خیلی تاثیر داره رو نتیجه عمل و منم خیلی برام مهم بودش که بینیم قرینه و خوش فرم بشه و حالت طبیعی داشته باشه دکتر نسرین راستا رو بخاطر تجربه بالایی که دارن واسه جراحی بینی انتخاب کردن و خداروشکر نتیجه خیلی خیلی خوبی گرفتم

همکار ما پیش دکتر نسرین راستا عمل کرده بینی شو خیلی طبیعی و زیبا شده .. قو بینی ش زیباد بود ولی با ا ...

منم قبل عید پیش دکتر راستا عمل کردم. به نظرم کارشون خیلی خوبه

همه چیز قبلش کامل توضیح میدن و اخلاق خیلی خوبی دارن

کارشون هم هم تو اینستاشون دیده بودم هم حضوری دیدم و با خیال راحت رفتم عمل

خداازهمتون نگذره  ک انقد دروغ میگین و تبلیغ میکنید دکتراراستا کم ترین رضایتو بین بیماراش داره واکثرا مشکل تنفسی و نامتقارن بودن دارن همین ک عملتم میکنه محل سگ بهت نمیده  اخلاق خوبش برای قبل عمله. ک پولو بگیره خداشاهده قبل عمل انقد بامن خوب بود رفتم تعریف اخلاقشو کردم پیش خانوادم بعدعمل جواب سلاممو باسرداد  خیلییی بیمسولیته  واصلازیربارکارش نمیره نمیدونم اون که ادم محجبه و .... چطور ازخدانمیترسه پول ادمو میگیره گندمیزنه به صورتش زیربارم نمیره به من مبگفت نع این کارمن نیست دماغت شگسته اینجوری شده چنان گند زده به دماغم ک خودشم باورش نمیشه  گول نخورید نرید ک اخرش پشیمونیه

بینی طبیعی میخواید میتونید برید پیش دکتر راستا. جراحی بینی طبیعی انجام میدن و نتیجه عالی میشه 2 3 ت ...

خیلی طبیعی عمل میکنه. من واقعا دوس دارم بینی جوری عمل بشه که فقط دفورمه بودنش از بین بره نکه یه شخص جدید بشی

خداازهمتون نگذره  ک انقد دروغ میگین و تبلیغ میکنید دکتراراستا کم ترین رضایتو بین بیماراش داره و ...

منم تحت تاثیر تبلیغات فضای مجازی فکرمیکردم دکترراستا خیلی کارشون خوبه ولی حضوری که رفتم مطبش دقیقا دوتا از مریضاش اومده بودن که دکترراستا بینیشونو خراب کرده بود یکیشون میگفت دوسال پیش دکترراستا عملم کردبینیموخراب کرد  دوباره قبول کرد دوماه پیش برام ترمیمی عمل کرد بازم خراب کرده بینیم کجه که راستم میگفت کج بود، یکیشونم میگفت چهارسال پیش عمل کردم خراب کرده هنوز قبول نکرده دوباره عملم کنه، من باورم نمیشد بینیش عملی باشه انگار عمل نکرده بود، تازه با وجود این خرابکاریا قیمت عمل بینی منو 55تومن داد، من وهمسرم اومدیم بیرون از مطب وخداروشکرکردم که اون دوتا مریضو دیدم و این اشتباهونکردم وپیشش عمل نکردم

بعدش رفتم پیش دکترامیداعتماد باقیمت32 تومن عمل کردم وبسیارراضیم

منم تحت تاثیر تبلیغات فضای مجازی فکرمیکردم دکترراستا خیلی کارشون خوبه ولی حضوری که رفتم مطبش دقیقا د ...

اصلا خودتون فیلم برداشت گچ دکتر راستارو ببینید متوجه میشید که بعضیاشون ایرادات واضحی دارن