2777
2789
عنوان

برای تعطیلات عید چه برنامه ایی دارین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 96 پست
آره رعنا جون البته ما الان 3 نفریم. دخترم یه سال و شش ماهشه زمانی که بچه نداشتیم دنبال رتق وفتق امور و حل مشکلات زندگی و کاری بودیم در ضمن اینکه ماشین هم نداشتیم . و الان که ماشین داریم و مشکلات بزرگمون حل شده اما بی پولی همچنان ادامه داره و وجود بچه هم که دیگه خیلی مسافرت رفتن رو سخت می کنه .. مامانم با دو تا از خواهرام میخوان برن شمال مسافرت ولی به من میگن هوا سرده بچه اذیت میکنه و ما حوصله نگه داری از بچه تو رو توی مسافرت نداریم . علنا گفتن نیا با ما .... البته از حق نگذریم دخترم خیلی شیطونه و واقعا اذیت میکنه اینم از برنامه عید ما
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رعنا جون منم مثل شمام شوهرم مغازه داره نمیتونیم مغازرو تو عید ببندیم مجبوریم خونه بمونیم در حالی که هردومون مسافرتو خیلی دوست داریم ولی چه فایده تازه من خونواده شوهرم دور از ماهستن کلا احساس خوبی تو عید ندارم
دلم گرم خداوندیست که با دستان من گندم برای یا کریم خانه میریزد.......چه بخشنده عاشقی دارم که میخواند مرا با انکه میداند گنهکارم.........دلم گرم است میدانم بدون لطف او تنهای تنهایم......برایت من خدارا ارزو دارم.......