2777
2789
عنوان

مرض کندن ابرو مژه

601 بازدید | 20 پست

درمانش چیه جز روانپزشک، نمیخام خانوادم بفهمن چون اختلال روانیه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

خب روانپزشک باید معاینه کنه راهکار بده 

چون این اختلال خودش به خاطر یه سری فشارهای روانی دیگه به وجود میاد معمولا 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زیاد درس بخونم موهای پامو می کندم 😐😂

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎
دردت نمیاد؟

بخدا خونی میشه بعضی وقتا ولی لذت میبرم😐😐اخه من افسردگی گرفتم ی مدت و حال روحیم خرابه فکر کنم مال همینه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

منم الان ۳ سال اینجوریم نمیتونم ترکش کنم خیلی داغون میشم ازین کارم 

من روزی چار بار محلول میزنم پر ش بعد میکنمشون

من زیاد درس بخونم موهای پامو می کندم 😐😂

حالا بعصیا وقت ابرو مژه میکنن یا فقط پوست دست من همههه چی پوست دست پوست پا ابرو مژه حتی پوست لب

میشه تاپیک قبلیم شرکت کنی؟

دیدم تاپیکتون رو اما من دانش اموزم نمیتونم نظر بدم راجع ب چنین چیزایی😕

حالا بعصیا وقت ابرو مژه میکنن یا فقط پوست دست من همههه چی پوست دست پوست پا ابرو مژه حتی پوست لب

به نظرم ورزش کن چون انرژی زیاد میاری خودتو عصبی می کنی 

برای روحیه ام خوبه برو باشگاه ثبت نام کن 🙂

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎
به نظرم ورزش کن چون انرژی زیاد میاری خودتو عصبی می کنی  برای روحیه ام خوبه برو باشگاه ثبت نام ...

ورزش میکنم اونم حرفه ای

اصلا فایده نداره حتی وقتی سرم شلوغه هم میکنم حین ورزش ک نفسم بالا نمیاد هم میکنم😐

ورزش میکنم اونم حرفه ای اصلا فایده نداره حتی وقتی سرم شلوغه هم میکنم حین ورزش ک نفسم بالا نمیاد هم ...

حتما ناخن ام داری؟