2777
2789

خب روانپزشک باید معاینه کنه راهکار بده 

چون این اختلال خودش به خاطر یه سری فشارهای روانی دیگه به وجود میاد معمولا 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد درس بخونم موهای پامو می کندم 😐😂

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎
حالا بعصیا وقت ابرو مژه میکنن یا فقط پوست دست من همههه چی پوست دست پوست پا ابرو مژه حتی پوست لب

به نظرم ورزش کن چون انرژی زیاد میاری خودتو عصبی می کنی 

برای روحیه ام خوبه برو باشگاه ثبت نام کن 🙂

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎
به نظرم ورزش کن چون انرژی زیاد میاری خودتو عصبی می کنی  برای روحیه ام خوبه برو باشگاه ثبت نام ...

ورزش میکنم اونم حرفه ای

اصلا فایده نداره حتی وقتی سرم شلوغه هم میکنم حین ورزش ک نفسم بالا نمیاد هم میکنم😐

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

ورزش میکنم اونم حرفه ای اصلا فایده نداره حتی وقتی سرم شلوغه هم میکنم حین ورزش ک نفسم بالا نمیاد هم ...

حتما ناخن ام داری؟