2777
2789
عنوان

شما به اسم بچه رو سرنوشتش اعتقاد دارین؟؟میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 24 پست

من به این موضوع اعتقاد ندارم. ولی به نظرم معنی اسم و جایگاهش تو شخصیت بچه تا حدودی تاثیر میذاره. مثلا اگه اسمی معنی خوبی داشته باشه یا قبلا شخصیت خوبی اون اسم رو داشته بچه به اون ادم توجه می کنه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

😂😂وااا....

اتفاقا اسمايي ك انتخاب كردي خيليم قشنگن و اصيل.

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله  وقتی اسم بچه رو اسم اماما و حضرت ها و پیامبر ها بزاریم تاثیر مثبت به بچه میزاره

بعد اونوقت اين نظريه اتون اثبات شدست؟!

پس چرا اين همه مثال نقض داره🥴

مثلا رضا اشرفي پدر رومينا ك بچشو كشت

يا مثلا سجاد كه قاتل غزل/مونا حيدري شد....

😐خدايي اسم ربطي نداره ....

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….