2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم بچمو از شیر گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 88 پست

اینم بگم پسر من ۱۱متهگی خودش شیرمونخورد شیشه  رو بیشتر دوست داشت حالا شماهم شیر پاستوریزه تو لیوان بهش بده

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی امتحان کردی نمیخوره؟

خب الان چرا بدم تا شیرم بود میخورد سیر میکردش

بعد که به غذا افتاد غذاهم میخورد خوب 

وزنش خوبه تپله

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

دیگه کاریه کردی ولی خیلی زود بود شیر پاستوریزه بهش بده .بدن اون هنوزم ب شیر احتیاج داره هرچقدم ک خوش غذا باشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

زود نیست خواهر.... من خودم  بچمو چهل روز به دو سالگی گرفتم.... ولی متخصص اطفال بردم گفت بیشتر از یکسال شیر دادن به بچه خیانته در حقش.... منم به دکتر گفتم من این خیانت کردم.... گفت خب تو که نمیدونستی دیگه گذشت

دختر من که از یکسالگی نه شیر درست میخوره نه غذا کلا اگه ۲،۳ بار او ۲۴ ساعت شیر بخوره الانم ۱۵ ماهشه

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
دیگه کاریه کردی ولی خیلی زود بود شیر پاستوریزه بهش بده .بدن اون هنوزم ب شیر احتیاج داره هرچقدم ک خوش ...

بهش میدم یعنی واقعا ظلم کردم در حقش 😭😭😭

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
دختر من که از یکسالگی نه شیر درست میخوره نه غذا کلا اگه ۲،۳ بار او ۲۴ ساعت شیر بخوره الانم ۱۵ ماهشه

پای مرغ تو غذاش بریز منم تو غذاهاش استفاده میکنم تقریبا همیشه میریزم

حالا دیگه کاریه که شده  عذاب وجدان فقط خودتو داغون میکنه  بهش فکر نکن و به پسرت برس و بر ...

مرسی عزیزم 😘

خب الان چرا بدم تا شیرم بود میخورد سیر میکردش بعد که به غذا افتاد غذاهم میخورد خوب  وزنش خوبه ...

خب بدنش ب شیر نیاز داره 

یا پاستوریزه بده بهش یا شیرخشک 

ک خودتم اذیت نشی 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
کاش منم می تونستم از شیر بگیرم  امروز بد گازم گرفت!!

چند وقتشه