2777
2789
عنوان

کدوم خواستگار بهتره.کممممککک

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 65 پست
خودشم به خاطر همینا خیلی سر در گمه.هر کدوم یه جور مرددش کرده

دومی بهتر بنظر میاد 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها کلی نظر بدین.شغل و مسافت و تک فرزندی و .... همه چیو در نظر بگیرید.  اخلاق و خانواده ی ج ...

قیافه رو نگفتی😂

ولی دومی

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
مگه گفت تو رابطس ؟؟؟  داره میگه خواستگار 😑

پست بعدی‌ رو ندیدی انگار، به طور همزمان با اولی ۸ ماهه تو رابطه اس و با دومی ۳ ماه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
چقدر زشت و زننده همزمان با دو نفر تو رابطه اس! بیچاره اونی که که باهاش ازدواج کنه

عزیزم با دو تاشون تو رابطه نیست.با اولی در حد آشنایی در ارتباط بود.دومی هم همشهریشونه و دورا دور از سه چهار سال پیش میشناسدش.الان جفت شون باهم ازش خواستگاری کردند

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
پست بعدی‌ رو ندیدی انگار، با اولی ۸ ماهه تو رابطه اس و با دومی ۳ ماه

اولی ۸ ماه در حد چت معمولی.مثل هم کلاسی و اینا

دومی سه ماهه اومده خواستگاری.الان فهمیده اولی هم بهش علاقه داره و قصدش ازدواجه

عزیزم با دو تاشون تو رابطه نیست.با اولی در حد آشنایی در ارتباط بود.دومی هم همشهریشونه و دورا دور از ...

اسی دومی  فقط دومی 

میخواد بره تو شهر غریب با دو تا جاری و مادر شوهر تو یه ساختمون یه عمر زندگی کنه ؟؟؟ دیوانس ؟؟؟ 

اسی دومی  فقط دومی  میخواد بره تو شهر غریب با دو تا جاری و مادر شوهر تو یه ساختمون یه عمر ...

منم همینو گفتم.

خودشم میترسه

ولی خب میگه  اولی هم تک پسره.خوانواده اش لابد ازش توقع و انتظار زیاد دارند و رو زندگیش زوم هستند لابد

و اینکه دوست دختر داشته و حرفای +۱۸ میزنه یه ذره میترسوندش

اولی ۸ ماه در حد چت معمولی.مثل هم کلاسی و اینا دومی سه ماهه اومده خواستگاری.الان فهمیده اولی هم بهش ...

چی بگم... به هر حال مورد دوم خیلی بهتره قابل مقایسه نیست حتی

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
منم همینو گفتم. خودشم میترسه ولی خب میگه  اولی هم تک پسره.خوانواده اش لابد ازش توقع و انتظار ...

اسی خب این که تک پسره اینش خوبه که عقده توجه و محبت نداره  

از طرفیم گفتم به نظرم ادمی که قبل ازدواج حرفای مثبت ۱۸ میزنه خیلیم ادم سالمیه چون نشون میده این روابط براش مهمه و میخواد قبل ازدواج فاز زن ایندشو بدونه 

مثال میزنم اگه یکی کلا هیچ حرفی تو این مسائل نزنه بعد بزن سر زندگی  اقا بگن من فیتیش فلان چیزو دارم و خانم نتونن خواسته ایشونو اجرا کنن و مشکل براشون پیش بیاد حل کردنش خیلی سخته  ولی اگه قبل ازدواج بدونن یا قبول میکنن و رو خودشون کار میکنن یا جدا میشن دیگه 

اسی خب این که تک پسره اینش خوبه که عقده توجه و محبت نداره   از طرفیم گفتم به نظرم ادمی که قبل ...

مرسی بابت نظرت گلم

دوستم میخونه و امیدوارم با کمک شما ها تصمیم درستی بگیره