2777
2789
عنوان

کدوم خواستگار بهتره.کممممککک

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همزمان با دوتاپسره ماشالله....با اولی ازدواج کنه با دومی ام رل باشه... مردم دوتا دوتا دارن ..مام مگس نر تو زندکیمون پر نمیزنه...بعد میگنن چراا خدارو قبول نداری کافری..تففف تو این دنیا

اگه بااولی ازدواج کنه بعدا باید بیاد تایپیک بزنه که مادرشوهرم جاریم غربت اگه بادومی هم ازدواج کنه باید تایپیک خیانت بزنه چون خب معمولا پزشک که باشی خیلی دخترا براش سروکله میشکنن انگار که فتح الفتوح کرده اینم که زمینه ش روداره خلاصه میتونه به گزینه ی سومی هم فکر کنه اونم صبر کنه بلکه ان شالله یه مورد مناسب تر پیدا بشه وگرنه من اگه باشم بنظرم گزینه ی اول بازم بهتره چون خودشخصیت پسر به شدت مهمه واینکه دومی سروگوشش میجنبه واقعا قابل تحمل نیست ازطرفی تک پسربودن هم توقعات خاص خودش روداره ودرسته پزشکه مامانی نیست ولی مطمینا چون تک پسره توقعات ازش بالاست

ببین اولیه از مشهد و دوستت از شهرای شمال غرب پس ترک حساب میشه و کلا دو استان متفاوت و حتی قومیت متفاوت

حتما دقت کنه که اختلاف فرهنگی نداشته باشن و آداب و رسوم خانواده چیه ، چون اینا بعد ازدواج ممکنه تاثیر بگذاره

درباره ی شغل اولی ، گفتی کارگاره دارند؟ یعنی ۳ تا پسر باهم کار میکنن و حقوق مشترک دارن ؟ اینم مسئله ی مهمیه ، کلا کار مشترک سختیای خودشو داره 

درباره ی پسر دومی هم خب ازدواج با پزشک سختیای خودش داره دیگه البته اگر دانشجو پزشکی هم هست بیشتر چون کشیک دارن و بعدا طرح دارنو  و این مسائل

درباره ی حرف جن سی خب من متوجه نشدم دقیقا چی میگه یعنی خیلی بی پرده از مسائل جنسی صحبت میکنه؟ خواسته ی جنسی داره؟ 

در نهایت دوستت بهتره خوب و با دقت اول معیارهای اصلی خودش برای ازدواج رو مشخص کنه ، بعد تمام ویژگی های اون دوتا اقا رو در نظز بگیره و ببینه کدوم برای ازدواج میپسنده

و البته رفتن پیش یک مشاور خوب هم اثر گذاره ، البته انتخاب مشاور واقعه مهمه اگر ادم بی علمی باشه ممکنه درست مشورت نکنه