2777
2789
عنوان

دوستم با یک دختری آشنا شده توی مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه، احتمالا سنم بیشتر از توئه، تجربه کردم این چیزا رو

دیگه نمیشه که گفت همه بدن 

پنجاه درصدشون خوبن 

اون دیگه شانس شما بوده 

هر کسی یک شانسی داره بستگی داره طرف مقابلت چی از آب در بیاد اگه خیانتکار باشه که شانس باهات یاری نمیکنه 

اگه خیانتکار نباشه که شانس همیشه باهات یاری می‌کنه 

بستگی به خودتم داره که چه کسی رو انتخاب کنی

دیگه نمیشه که گفت همه بدن پنجاه درصدشون خوبن اون دیگه شانس شما بوده هر کسی یک شانسی داره بستگی داره ...

ربطی به خیانت نداره، ممکنه بعد از یه مدت اخلاقا اوکی نباشه، یا مثلا ممکنه شرایط شخص مثه اول نباشه. 

اما بهت توصیه میکنم به مجازی اعتماد نکنی 

منم کسی که واسم مهم نی رو بلاک نمیکنم

چون اون چند ثانیه وقت برامن‌مهمتره تا اون

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

۲۵ سالگیم مجازی ادم عاشق میشه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

اگه تاپیک و بخونی گفتم دوستم عاشق شده

خوندم دوستت که بچه نمیتونه باشه سن و سال خودته دیگه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید