2777
2789
عنوان

کدوم خواستگار بهتره.کممممککک

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 65 پست

اولی اگه بتونه وابستگیسو به خانواده اش کم کنه و خونه جدا کرایه کنه

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دومی

چون اینده شغلیش خوبه 

مامانی نیس 

همه چی ک داره 

هم شهریشونه

تک فرزنده 

سوادش بیشتره

بدیای دومی از اولی کمتره 

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
اولی اگه بتونه وابستگیسو به خانواده اش کم کنه و خونه جدا کرایه کنه

شما زندگی تو یه شهر دیگه رو دوست دارید؟⚘

من نظرم این بود که نزدیک خانواده اش باشه ولی خودشم دوست داره یکم دور بشه ازشون.واسه تنوع و....میترسم بعدا پشیمون بشه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
بچه ها کلی نظر بدین.شغل و مسافت و تک فرزندی و .... همه چیو در نظر بگیرید.  اخلاق و خانواده ی ج ...

دومی. اولی بخاطر راه. دور نابود میشه بعدم با قراره با خانواده پسر تو یه ساختمون باشه که وحشتناکه

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
دومی چون اینده شغلیش خوبه  مامانی نیس  همه چی ک داره  هم شهریشونه تک فرزنده  ...

مرسی عزیزم منم همین نظر رو دارم

شما زندگی تو یه شهر دیگه رو دوست دارید؟⚘ من نظرم این بود که نزدیک خانواده اش باشه ولی خودشم دوست دا ...

بهش بگو پشیمون میشی. الان سرش داغه نمی‌فهمه بعدا پشیمون میشع

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
شما زندگی تو یه شهر دیگه رو دوست دارید؟⚘ من نظرم این بود که نزدیک خانواده اش باشه ولی خودشم دوست دا ...

من خیلی وابستگی ندارم حقیقتا اگه طرف مقابل آدم درستی باشه و محدود نباشم بلدم چجوری خودم رو سرگرم کنم که دوری اذیتم نکنه

دوستت هم اگه این عقیده رو داره میتونه روش فکر کنه البته در صورت استقلال کامل از خانواده پسر

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
بهش بگو پشیمون میشی. الان سرش داغه نمی‌فهمه بعدا پشیمون میشع

خودس نظرات رو میخونه

مرسی بابت هم فکریت گلم ⚘

من خیلی وابستگی ندارم حقیقتا اگه طرف مقابل آدم درستی باشه و محدود نباشم بلدم چجوری خودم رو سرگرم کنم ...

آره منم وابستگی نداشتم و اذیت هم نشدم

ولی فکر کنم دوستم اولاش اینو میگه بعد کم کم سختش میشه

آره منم وابستگی نداشتم و اذیت هم نشدم ولی فکر کنم دوستم اولاش اینو میگه بعد کم کم سختش میشه

باید روحیه خودشو در نظر بگیره واقعا

به نظرات ما نمیشه بسنده کنه

دوستت دوری از خانواده رو تجربه کرده؟

باید روحیه خودشو در نظر بگیره واقعا به نظرات ما نمیشه بسنده کنه دوستت دوری از خانواده رو تجربه کرد ...

نه هنوز

نه هنوز

آدم باید توی موقعیت قرار بگیره که بفهمه چقدر دوری اذیتش میکنه

بش بگو حتما بره مشاوره