2777
2789
عنوان

کدوم خواستگار بهتره.کممممککک

945 بازدید | 65 پست

دوستان دوستم همزمان دو تا خواستگار داره به نظر تون کدومش بهتره؟(دوستم سنش واسه ازدواج مناسبه،خودش یکی از شهر های شمال غرب زندگی میکنه و خانواده ی متوسط رو به خوبی داره)

اولی مشهد زندگی میکنه و  شغلش آزاده.کارگاه دارند.خانواده ی متوسط رو به خوب.سه تا پسر اند و خودش آخریه.پدرش یه آپارتمان چهار طبقه داره و یکیش خودش میشینه و بقیه اش رو گذاشته واسه پسراش.ماشین هم داره.پسر خوبیه و تو این مدت که دوستم میشناسدش هوَل بازی و حرفای جنسی و فلان نزده و در کل پسر خوبی به نظر میاد فقط به نظر یکم به حرف مادرشه.

دومی دانشجوی پزشکیه.همشهری دوستمه.تک پسر هست و یه خواهر کوچیکتر از خودش داره.خانواده ی فرهنگی داره‌.پسره مشاور هست فعلا و خونه و ماشین هم داره.کارشم که تضمین شده ست.دوستم یکم باهاش رودربایسی داره و راحت نیست.پسره بی تجربه هم نیست و با چند تا دختر دوست بوده قبلش.حرفای +۱۸ هم میزنه به دوستم گاهی.اینم در ظاهر مامانی نیست ولی خب تک پسره 

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

بچه ها کلی نظر بدین.شغل و مسافت و تک فرزندی و .... همه چیو در نظر بگیرید. 

اخلاق و خانواده ی جفت شون خوبه

دومی .اون اولی هیچوقت زندگی مستقلی نداره قراره با چند تا جاری بزنن تو سر و کله هم .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداشاهده تا عنوان تاپیکو خوندم پیش خودم گفتم اگه یکیش پزشک نبود تف کن رو خودت😂😂😂

😂😂😂😂😂

حالا نظرت کدومه؟

اونی ک اول کاری حرفای جنسی میزنه مناسب نیس

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
هر کدوم ک خودش دوس داره

دوست داشتنی نیست

از جفت شون خوشش میاد و دو دل هست.

با اولی ۸ ماهه آشناست و دوست بودند.

دومی ۳ ماهه .ولی دوست نبودند دورا دور میشناختش.تو این سه ماه خواستگاری کرده.

نظرم دومی بود ولی وقتی فهمیدم قبلا دوست دختر داشته مرددشدم 

برای من اگه قبل من تو زندگیش کسی بوده نمیتونم کنار بیام 

شاید برا دوستت مهم نبود

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..