2777
2789
عنوان

خاهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااااا اهمیت نده

یحوری نادیدش بگیر که اصن انگار وجود نداره

به شوهرتم چیزی نگو که بعدا اگه خواهرش چیزی گفت  باهات دعوا نگیره 

سرنگینی و بی محلی خودش بهترین و کوبنده ترین جوابه

😂😂😂وای چی شده مگه یه پیام دادی دستت درد نکنه خوبی خودتو نشون دادی حالا اون بنده خدا شاید پیام رو ندیده یا دیده فراموش کرده جواب بده نه دیدیش به روش بیار پیام دادم جواب ندادی نه بلاک کن نه نادیده بگیرش اصلا چیز زیاد مهمی نبوده که بهش فکر کنی خودت هر کی هر موقع پیام میده جواب میدی سریع تا حالا نشده یادت بره جواب بدی 

😂😂😂وای چی شده مگه یه پیام دادی دستت درد نکنه خوبی خودتو نشون دادی حالا اون بنده خدا شاید پیام رو ...

پس چطور جواب شوهرمو داده  ولی جواب منو نداد پیام های همه رو استوری کرد بجز پیام منو  

استوری هاشو باز نمیکنم دیگه 

من خودم وضعیت کاربریم  خاموشه نه حوصله دارم ببینم که وضعیتمو دید بگم چرا تبریک یا تسلیت یا نپرسید چته دارم نه اینکه دم به دقیقه وضعیت هرکی دیدم ازم انتظار داشته باشه اینقد خوبه اینجوری هم از همه جا خبر داری هم هیچکس نمی تونه بگه چرا چیزی نگفتی 😂

پس چطور جواب شوهرمو داده  ولی جواب منو نداد پیام های همه رو استوری کرد بجز پیام منو  

تو خوبی خودتو ثابت کردی گلم 

اونم لیاقت زن داداش به این  خوبی رو نداشته 

بعضی از آدما کلا تو ذهن خودشون با مردم درگیری دارن بی دلیل یکیشم این خواهر شما 

من خودم وضعیت کاربریم  خاموشه نه حوصله دارم ببینم که وضعیتمو دید بگم چرا تبریک یا تسلیت یا نپرس ...

چطور وضعیت کاربریتونو خاموش کردید یعنی استوری های بقیه رو مبینید ولی کسی نمیدونه شما استوری رو دید ؟

چطور وضعیت کاربریتونو خاموش کردید یعنی استوری های بقیه رو مبینید ولی کسی نمیدونه شما استوری رو دید ؟

بله عزیزم رسید خواندن پیام واتس آپ رو خاموش کن دیگه اعصابتم راحته تازه اگه پیام هم بهت بدن تو بخونی برا اونا تیک نمی خوره کلا خیلی خوبه