2777
2789
عنوان

بی پولی و دردسرهاش

369 بازدید | 38 پست

شده انقد بی پول باشی که عصبی بشی حتی پول نداشته باشی بنزین بزنی بچت خوراکی بخواد نداشته باشی خجالت بکشی دلت میوه بخواد نداشته باشی دلت یه خرید بخواد یه رژ حتی 

خدایا.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بی پولی خوب و باکلاسی... برا رژلب برای بنزین! یعنی پس ماشینی وجود داره...

از این بدترررر عزیزجان

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اره قبلا 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

والا یکی یه تاپیک زده بود که خواستگار پولدار ۴۲ ساله دارم و خودش هم ۳۰ سالش بود و یه خواستگار داشت ۳۶ کارمند 

من گفتم اونی که پولداره 

همه داشتن منو پاره میکردن که شما پول پرستی 

هرچی میگفتم توی این دوره زمونه پول خیلی مهمه کلی آدم ریختن تو سر من که ما پول نداریم ولی خوشحالیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خسته شدم خستهههه فقیر نیستیم نمیرسونیم واقعا 

الان دوره خرج های زیاد و بریز بپاش نیست متاسفانه.همه همینطوری هستن ولی خدا بزرگه.باید مدیریت کنی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

والا یکی یه تاپیک زده بود که خواستگار پولدار ۴۲ ساله دارم و خودش هم ۳۰ سالش بود و یه خواستگار داشت ۳ ...

خب از یه نظرم درسته شما مرد بد ندیدی چجوریه.شاید ازاون نظر میگن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍