2777
2789
عنوان

بی پولی و دردسرهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 38 پست
والا یکی یه تاپیک زده بود که خواستگار پولدار ۴۲ ساله دارم و خودش هم ۳۰ سالش بود و یه خواستگار داشت ۳ ...

هررکی گفته پول نداره اما خوشحال ِ خلاف گفته... خواسته خودش رو دلداری بده...

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره  من این روزا رو تجربه کردم 

رووزای سخت 

همین باعث شد تلاش کنیم‌

باعث شد قدر الانم بدونم 

باعث شد الانی که هستم باشم 

بدون بهترین روزا میان باید بهش باور داشته باشی 

روزی بود به خاطر بی پولی ادم حساب نمی شدیم 

روزی بود  با یه مرغ کل ماه رو سر میکردم ....

ولی اون روزا باعث شد بلند شم .....

شاید شعار باشه ولی اگه این روزای سخت نباشه ، روزای خوب نمیان 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

فقط چیزایی ک صد درصد نیازمه میخرم،شده دلم هوس پفک کنه پولشم باشه اما نخریدم چون باید پولمو نگهدارم برا چیزای مهم تر

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
وقتی مجبوری با ماشینت بری سرکار بنزین میخوای دیگه  رژ لبم یه مثال بود

نظرم رو نوشتم😊

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

والا یکی یه تاپیک زده بود که خواستگار پولدار ۴۲ ساله دارم و خودش هم ۳۰ سالش بود و یه خواستگار داشت ۳ ...

هذیون میگن بیخیال منو همسرم عمیقا همو دوس داشتیم هنوزم داریم ولی بی پولی برا هیچکدوم اعصاب نذاشته ارامش رفته

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

هذیون میگن بیخیال منو همسرم عمیقا همو دوس داشتیم هنوزم داریم ولی بی پولی برا هیچکدوم اعصاب نذاشته ار ...

الان فشار اقتصادی روی همه قشر ها هست من همسرم وضع مالی خوبی داره ولی دقیقا به خاطر همین فشارها اخلاقش یه کمی تنده ولی وقتی میبینم بچم همه جوره تامینه خودم هم همینطور بازم یه کمی آرامش میگیرم

بله نه ماشینی نه خونه ای تو خونه مستاجر ی با انواع سوسک همسرم درآمدش کم بود .اما الان شکر خدا همه چیز ب قراره سالمیم  سلامتیم  ولی هنوز ماشین نداریم😬😬😬

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
الان فشار اقتصادی روی همه قشر ها هست من همسرم وضع مالی خوبی داره ولی دقیقا به خاطر همین فشارها اخلاق ...

خداروشکر یکنفرو میبینم خوبه🤲💙

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡