2777
2789

آدرس چالش ناشناس یکی از دوستانه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا تخم مرغ با ی لیوان شکر ونوک قاشق وانیل با همزن انقدر بزن تا خوب کرمی رنگ بشه و پف کنه بعد یه لیوان شیر و نصف لیوان روغن اضافه کن و باهمزن در حده مخلوط شدن بزن بعد همزنو بزار کنار.دوتالیوان ارد یه قاشق چای خوری دارچین یه ق .چ بکینگ پودر رو دو الی سه بار الک کن بعد ب طی سه مرحله به موادت اضافه کن و با قاشق ب صورته دورانی مخلوط کن بعد یه لیوان هویج رنده شده و نصف لیوان گردو (اگه دوسداشتی یکم کشمش) اضافه کن و مخلوط کن.موادت باید روانو رقیق باشه اگه دیدی خیلی سفته یکم شیراضافه کن اگه شل بودم یکم ارد.بعد قالبتو چرب کن و موادتو بریز و قالبو ب زمین چن بار بکوب تا حبابش بره.بعدم بزارش تو فر از قبل گرم شده تو دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه .بعدم با خلال دندون تستش کنن ببین پخته یا ن .ولی قبل از ۴۰ مین اصلا دره فرو باز نکن چون پفش میخابه

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

مانتو دسمه دوزی یاخما

🟡 جنس: یاخما

💎 تک سایز  مناسب از 38تا48

🌈 تک رنگ مشکی 👆 .

💰قیمت 590تومان.

✔️پک 6تایی

ثبت سفارش دایرکت و واتساپ

شماره واتساپ 0992966160

#مانتو

#نجبادیا

#نجف_آباد

#نجفابادی

#ناخن

#رنگ_مو

#رنگموترکیبی

#رقص

#بچگانه

#سیسمونی

#یزدانشهر_نجف_آباد

#بختیاری

#یزدانشهر_نجف_آباد

#یزدانشهر_اصفهان

#اصفهان

#مانتوابروبادی

#امیرآبادنجفآباد

#ست_تیشرت_شورتک

#ست

#مانتوخنک

#مانتوپانچ

#خاص

#اصفهانیها

#امیرآبادنجفآباد

#عملبینیگوشتی

#عمل_بینی

#میکروبلدینگ

#پارسtu5

#بالیاژ_مو_سامبره_آمبره_ژورنالرنگ

#ساپورت

#ساپورتورزشی

#مانتوعید

http://B2n.ir/f24222
سه تا تخم مرغ با ی لیوان شکر ونوک قاشق وانیل با همزن انقدر بزن تا خوب کرمی رنگ بشه و پف کنه بعد یه ل ...

چه خوب یه چیز جدیدم یاد گرفتم😍😂

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻
سه تا تخم مرغ با ی لیوان شکر ونوک قاشق وانیل با همزن انقدر بزن تا خوب کرمی رنگ بشه و پف کنه بعد یه ل ...

عه شما مگه دیروز تاپیک نزده بودین تعلیقشین ؟؟

پس چرا تعلیق نشدین🤔

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

آقا بیایین پیشنهادات کیبوردتونو با عبارت من میخوام... 

بنویسین 😂😂😂😂😂

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

وقتشه از همه دست بکشی قلب تو هر طرف هست بکشی

وقتشه باشی برای خودم هر چی میخواد بشه پای خودم

اومدی که رو بشه دست دلم نمیدونی دل به تو بسته دلم

اومدی که دنیای من تو بشی تو همونی که خواستم خود خودشی

روانی تو منم روانی زیبایت مال این دور و ورا نیست

با قلبم کرده نگات روانی میمیرم بی تو نقل این حرفا نیست

بیتا شونم🖤                                                               سوالات مربوط به اینستا رو جواب میدم💙