سلام ب همگی
من میخاستم طبق ازمون برنامه بدم ولی خب خیلیا چون تازه ب جمعمون پیوستن و شروعم نکردن تصمیمم برنامه شروع از صفر بوده ..🧠
این برنامه ی برنامه کامل ک شما تا خود کنکور ۴ بار کتابارو درو میکنید پس جای نگرانی برای هیچ چیز نیست....
از دهم شروع میشه بعد یازدهم و در اخر دوازدهم
یعنی تا اخر فروردین شما کل سه پایه رو یبار خوندین و مرور کردین
دوماه اخر هم ک قبلا راجبش حرف زده بودم بهترین دوران یعنی نگم براتون از این ۲ ماه اخر .....🚶
کل مباحثو تو اون دوماه دوبار جمع بندی میکنید و این یعنی۴ بار کتاباتو شخم زدی و درو کردی یعنی میتونی ب رتبه زیر ۱۰۰۰ حتی زیر صد هم فکر کنی دیگه این بستگی ب نوع تمرکز شما داره ک چقد با تسلط درسا رو بخونید🤘
برنامه ای ک بهتون میدم ی برنامه فوق العاده سبک و اصولی و همچنین رایگانه گزارش کارتونو چک میکنم و همه کتابارو در بر میگیره همه رو گنجوندم توی برنامه طی این ۵ ماه و خلاصه همه چیزو برا کسی ک ۰ این صفری ک میگم یعنی صفر مطلق کولاک میکنه حالا بماند ک خیلی از شما ها صفر مطلق نیستید 🤷♂
این ۵ ماهو بچسب و بخون اگر تا حالا استارت نزدی .از شروع ترسیدی .نادیده گرفتی .شکست خوردی و هزار اگه دیگه....
الان دیگه وقتشه وقت شروع کردن
من در کنارتونم 🌸⚡️
مث بمب این برنامه ۵ ماهه میترکونه... ب شرطی ک تو بخای 🦋
هیچ وقت.....
تاکید میکنم.........
هیچ وقت برای شروع دیر نیست👌💛🙃
بجنب رفیق من❤️🔥👌
من کنارتونم 🫂⚡️❤️
امضای خدا پای تک تک ارزو هاتون📝
بچه ها اینم ویژگی برنامه س کسی که این برنامه رو نوشته کارش عالیه
به جز این دوتا برنامه دیگم هست
ما دیشب یه گروه تشکیل دادیم با این برنامه همه از امروز شروع کردن و یکسری گزارشا گروه رقابتی و فقط ۱۲نفر عضو میگیریم همگی هم در یک سطحیم
اگه کسی لینک گروهو خواست بگه بدم بهش
ورود پسرا ممنونعه اگر بیان گروه ریم میشن