2777
2789
عنوان

چه چیزا که ادم نمیبینه😳ما به کجا میریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 71 پست
باالعکس،من احساس میکنم اینطوری هیچ وقت از خودش راضی نمیشه و در آینده بیشتر دنبال تغییر خودشه.اصلا چر ...

نه دیگه اخر مویی نمونه چند بار کراتین نابود می کنه

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب در میاد

ممنون

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
بعد الان این کارا کنه چند سال بعد از سرش میوفته زودگذره..

اتفاقا تا وقتی اینا این ارو کنن ذوق زده میشن سریع تکرار می کنن و بی مسئولیتی مادر پدر هم تموم میشه

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃
نه دیگه اخر مویی نمونه چند بار کراتین نابود می کنه

واقعا که،مشخصه افسرده تر میشه.خواهش میکنم شما نسلتونو بیشتر نکنید

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چرا زشت مگه دروغه 

من کاری با این جریان و انجام دادن این کارا واسه بچه ها ندارم چون اشتباست

اما از حرف شما اینطور برداشت کردم که اگه خانومی به خودش برسه کالا میشه

“آن‌ها آدم را جوری بار می‌آورند که خیال کنی تغییر، غیرممکن است. جوری بارت می‌آوردند تا از تغییر بترسی و همیشه به آن بدگمان باشی. چون در مغزت فروکرده‌اند که هر تغییری، فقط وضع را بدتر می‌کند… اما با تمام آن استبداد و آن کشتار و آن همه ناامیدی که حتی بیشتر از اکسیژن در هوا بود، آن‌ها رفتند، ما ماندیم و حتی خندیدیم.”🌱
اتفاقا تا وقتی اینا این ارو کنن ذوق زده میشن سریع تکرار می کنن و بی مسئولیتی مادر پدر هم تموم میشه

نه دیگه دل زده میشه چندی بعد

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎

من دوتا دختر دارم،گاهی شده تو عروسی یه رژ بکشن واسش.بعدش همه میگن چقدر خوشگل شدین،واقعا ناراحت میشم.دوس ندارم دخترام خودشونو به واسطه آرایش زیبا ببینن،وقتایی که موهاشونو شونه میزنن یا لباس مرتب میپوشن بهشون میگم خوشگل شدین تا بفهمن همینطوری هم زیبا هستن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

واقعا که،مشخصه افسرده تر میشه.خواهش میکنم شما نسلتونو بیشتر نکنید

اوکی😂

دییگه تموم شد اون دوران

واییی خدا مگ بچه ۷ ساله چه اسیبی رسیده به موهاش نیاز کراتینه باشه عوض اینکار به تغذیه و سلامتش برسن به درس و تحصیلش چقد این کار چیپ و بی کلاسه بچه رو عین زن گنده در بیارن چندشم میشه

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...