2777
2789
عنوان

چه چیزا که ادم نمیبینه😳ما به کجا میریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 71 پست

الان میریزن روسرت

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا خب بگو چرا ظلم میکنی🥺😭

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

بنظرم کراتین یه جور درمان وزی مو هستش و اصلا ایرادی نداره حتی برای بچه

ولی با بقیش مخالفم خیلی زوده برای دختر بچه ذهنش درگیر این چیزا بشه باید بچگیشو کنه

تیکر کنکورمه
خیلیم خوبه اتفاقا

واقعا که کجاش خوبه،الان سن انجام اون کارا نیست.بنظر بچه ها باید به همینی که هستن افتخار کنن 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

همیشه گفتم و میگم :مردی ک عضو نینی سایت باشه جای خاهرماس اینم اثباتش 🤦‍♀️😐

من همه کار کردم اخه از رنگ کردن بگیر تا ابرو برداشتن😐

فقط فرقم اینه تا 3 شب کوچم :/

با دوست..

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎
صد رحمت ب هزاران سال پیش ک زنا کنیز و برده میشدن ب زووور الان با میل خودشون تبدیل ب کالا میشن 

چقدر طرز حرف زدنتون زشته

“آن‌ها آدم را جوری بار می‌آورند که خیال کنی تغییر، غیرممکن است. جوری بارت می‌آوردند تا از تغییر بترسی و همیشه به آن بدگمان باشی. چون در مغزت فروکرده‌اند که هر تغییری، فقط وضع را بدتر می‌کند… اما با تمام آن استبداد و آن کشتار و آن همه ناامیدی که حتی بیشتر از اکسیژن در هوا بود، آن‌ها رفتند، ما ماندیم و حتی خندیدیم.”🌱
خوبیش واسه چش چرونیه شماست🤐

خودم این کار می کنم

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎
واقعا که کجاش خوبه،الان سن انجام اون کارا نیست.بنظر بچه ها باید به همینی که هستن افتخار کنن 

بعد الان این کارا کنه چند سال بعد از سرش میوفته زودگذره..

کراتین خوبه شاید بچه موهاش وز بوده یا هرچی .راحت میشه اما رنگو نمیپسندم از این سن موهاشونو نابود می ...

بله ولی خوب من دیدمش موهاش خیلی خوبه ولی بنظر خودم بچه نیازی به کراتین نداره

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃