2777
2789

مادرشوهرم یکم قندش بالاست دکتراتفاقا گفت باید تحرک داشته باشه ولی خودشدانداخته دیگه میگه من هیچ کاری نمیتونم بکنم لاغرم شده ها ولی حتی دیگه پانمیشه غذا بپزه سه تادخترم داره اینم بگم منوخیلیییی اذیت کرده خیلی من دوتا بچه کوچیک دارم شوهرم یجوریه بچه کنارش هرچقدر گریه هم بکنه بغلش نمیکنه وقتی خونس فقط دوس داره بره توگوشی حالا مامانم همش میگه گناه داره توبراش غذاببر  اگه ببرم باید واسه دوتاشون پدرشوهرمادرشوهرم ببرم  واینم مطمئنم به چشم خوبی نمیبینن تازه ایراد میگیرن که اینجوری بودواونجوری چیکا کنم بنظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبر اصلا ، پا شه خودش درست کنه ، اگه خیلی مریضه ،سه تا دختر داره اونا براش درست میکنن ، مادر شوهری که عروس رو دوست ندارن ، غلط می‌کنه توقع هم ازش داشته باشه ، اینم بدون شما هیچ وظیفه آیی در قبال مادرشوهرت نداری

ببر

ایراد میگیرن چون همه غذایی رو نمیتونن بخورن

مادر من هم مثل مادرشوهرت بود

از ما سه تا توقع نداشت و میگفت نون مردمه 

زندگیتونو به دعوا نکشید  طلاق میگیرید زحمتتون میوفته به برادرتون

از زندادشم توقع داشت

اونم غذای ادویه دار و سرخ کرده  و... میورد مادرم نمیتونست بخوره میگفت تنم شروع به خارش میکنه و بدنم نمیکشه این غذاهارو

جوون هم نداشت خودش بپزه 

مجبور میشد از همسایه غذا میگرفت

نبر اصلا ، پا شه خودش درست کنه ، اگه خیلی مریضه ،سه تا دختر داره اونا براش درست میکنن ، مادر شوهری ک ...

شوهرمو دوس دارم فقط به خاطر اون که میگم نگه هیچ کاری واسه مامانم نکرد من اینقدباخونه زندگیم وبچه هادرگیرم خونه مامان خودم وقت نمیکنم برم بعد اونا گله میکنن که چرا نیومدی اینقدرم اذیتم کردن دلم نمیخاد برم هردفه رفتم یه تیکه بهم انداختن 

شوهرمو دوس دارم فقط به خاطر اون که میگم نگه هیچ کاری واسه مامانم نکرد من اینقدباخونه زندگیم وبچه هاد ...

یعنی شوهرتون دوست داره که شما واسه مادرش کاری کنید ؟ اگه دوست داره یکی دوبار انجام بدید در حدی که دیگه وظیفه نشه