2777
2789
عنوان

چه چیزا که ادم نمیبینه😳ما به کجا میریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 71 پست
من همه کار کردم اخه از رنگ کردن بگیر تا ابرو برداشتن😐 فقط فرقم اینه تا 3 شب کوچم :/ با دوست..

پس جای خواهر ولگرد مایی😂😂

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم خوبه اتفاقا

اصلا خوب نیست 

هرچیزی توی سن مناسب خودش

بچه دچار بلوغ زودرس میشه

نباید بچه توی این سن درگیر این مسائل بشه

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
پس جای خواهر ولگرد مایی😂😂

مسلمونم بابا😂

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎
اصلا خوب نیست  هرچیزی توی سن مناسب خودش بچه دچار بلوغ زودرس میشه نباید بچه توی این سن درگیر ...

زودگذره سریع از سرش می یوفته

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎
آقا خب بگو چرا ظلم میکنی🥺😭

خوب در میاد

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
همه اینا برای سلامتی یه بچه که هنوز هم تو سن بلوغ قرار نگرفته ضرر داره.ما هم بچه بودیم گاهی از سر کن ...

دقیقا من رنگ نمی کردم من درِ قوطی فلزی رو برمیداشتم رنگ میزدم ناخن می کردم

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃
مردم مردای قدیم وقتی خانم ها حرف میزدن نمیرفتن فالگوش وایستن😁

الان پسر ها پیشرفته تر شدن از دخترا 

اونا از پسرا تقلید می کنن جانم😂😁

جلل خالق 😐😐همه از بی فرهنگی و ظاهر بینی چند وقته دیگه همه شکل آدم فضایی ها میشن جای اینکه رو مغزشون کار کنن فقط ظاهر

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       
بعد الان این کارا کنه چند سال بعد از سرش میوفته زودگذره..

باالعکس،من احساس میکنم اینطوری هیچ وقت از خودش راضی نمیشه و در آینده بیشتر دنبال تغییر خودشه.اصلا چرا یه بچه احساس کنه که ظاهر خودش زشته و دنبال زیبا کردنش بره

لینک ناشناسمhttps://daigo.ir/secret/81831875810 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️